Lyxdag och kattevent

Godmorgon raringar!

Jag sitter och äter frukost här hemma. Jag har varit ute på en spring/joggingrunda igen.

Idag gick det inte riktigt lika bra och springa. Jag hade klätt mig med en tjock väst vilket gjorde att det blev för varmt, då brukar mitt hjärta börja studsa. Å har man redan svårt för att utsätta sig för utmaningar i form av ansträngning så blir det inte lättare då. Hjärtstudsen har jag haft sen jag var 16. Har ju en extra ledningsbana i hjärtat som de försökte bränna bort när Thedde var 6 månader. De höll på i 5 timmar, in med sladdar längs med stora kroppspulsådern in i hjärtat och skicka på elektricitet för att få hjärtat att koppla in ledningsbanan och få rundgång. För det är just det som händer.

Dock så kunde de inte få bort ledningsbanan. Jo, om de hade fått stanna mitt hjärta hade det gått…..men då sa jag ifrån även om de försäkrade mig om att de skulle sätta igång mig igen. Det blev för övermäktigt och läskigt för en 23 åring som jag var då med ett halvårigt gammalt barn utanför. Visst, de var 2 av landets bästa specialister, men det skrämde mig för mycket ändå.

Nu när jag skriver det, ja då känns det inte alls konstigt att jag blivit som jag blivit?! Vilka grejer man varit med om alltså?

Inte sponsrad alls, men jag måste verkligen tipsa dig om denna granola. Jag äter den som godis. Alltså inte bara till yoghurten utan även i en liten skål som godis. Så sjukt gott! Glutenfri och inget tillsatt socker. Wow – du måste testa!

Hörni, igår började jag dagen med att lyxa till det ordentligt. Vi åkte tiiidigt till storstaden. Nu inför Mallis så vill jag ha fina naglar både på fötter och händer. Vet inte om jag berättat det nångång men jag HATAR avskavt nagellack! Alltså, HATAR! Det gör att jag ofta går utan för att jag inte vill få det avskavt.

Vet ni hur ljuvligt det är att skämma bort sig själv på det här sättet. Visst, jag har gjort naglarna i vissa perioder….men fötterna hade jag inte gjort en enda gång förrän på min 45 årsdag! Vet ni hur jag njuter av det? Det känns som jag sitter i en bubbla av fotpill liksom.

Igår gjorde jag både fötterna och naglarna, dock så tar det inte så lång tid. Spavård för fötterna med shellac tog 50 min, manikyr med shellac tog ca 45 min. Å då är det njutning hela tiden!

På fötterna tog jag en ljus ljus rosa och på händerna lite mer rosa men fortfarande ljus. Tänkte det kunde vara fint när man får lite färg.

Efter det här så åt vi lunch. Tony och Milo mötte upp mig. Lagom till vi var klara så var det dags att gå på kattevent! Ja men visst. Purina som jag ska ha ett samarbete med bjöd in till ett supermysigt event. Helst för oss som älskar våra katter, crazy catladies liksom.

De hade gjort i ordning ett varsitt litet ”kattpaket” till våra kissar. Brevet började med ”Kära Majlis”. Ååååh…snyft. Jag började gråta. Typiskt mig. Å typiskt att allt filmades, det kommer att komma en film på det här eventet sen.

Filmteam där = fixingtajm framför spegeln! Igår var första gången som jag träffade Aina Lesse (<-blogg). En suuuuupertrevlig tjej, wow så trevlig hon var alltså. Hon är känd för att ha varit med i Paradiset Hotel.

Vi fick ”blindsmaka” den här mannens soppor denna eftermiddag. Han kom 2:a i Sverige Mästerkock 2016. Daniel Lakatosz. (<-blogg) Vi har följt varandra på sociala medier men aldrig träffats. Men så igår fick vi göra det. Också en supertrevlig människa och så grymt duktig på att laga mat! Det var sååå gott!

Dock så var det jääääääkligt läskigt att stoppa i munnen när man hade en ögonbindel på. Vi åt med händer, hittade knappt munnen, slabbade och skrattade gott kan jag säga. Ska bli så spännande att kolla på den här videon.

Fina Aina och fina Carola. Carola (<-blogg) är en ljuvlig person. Så enkel, så härlig och naturlig. Gillar den bruttan starkt!

Bordet var så härligt dukat åt oss! Lägg märke till katten på bordet.

Underbara Jessica var också där. Hon är en ny bekantskap men oj som jag gillar den här bönan alltså. Hon och hennes tvillingsyster. Man är glad att livet ser till att man får dessa härliga möten med människor!

Hela gänget samlat! Längst till vänster har vi Nordenansvarige för Purina.

Snodde en bild från Ainas blogg också! Här hade vi kattmammorna samlade.

Men ååååååh vilket underbart event, snacka om kul att göra samarbeten säger jag! Kan säga också att jag har en mycket nöjd katt här hemma – men det kommer du få se mer av i framtiden.

Hörni! Stressen flåsar mig i nacken här. Massor att göra så jag måste rusa vidare. Vi hörs senare!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Göransson
6 years ago

Nån som är en riktig crasy catlady är min dotter,hon och hennes sambo bor i en tvåa och i vardagsrummet har hon byggt ett slott till katterna då menar jag ett stort slott ,mitt barnbarn på snart 11 år kan krypa in i det! Tycker att hon är lite galen min dotter men katterna är hennes liv!!

Nästa inlägg

Kaffets dag – 5 recept med kaffe

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x