We are on our way

Hallihallå!

Alltså, återigen händer det man mindre och mindre kan förstå. En idiot får för sig att släcka nästan 60 personers liv idag. Och skada över 500. Får så ont i hjärtat och känner mig förtvivlad och rädd för var vi till slut kommer hamna i för situation. Kommer det sluta med att vi inte vågar röra oss utomhus? Bli isolerade och fly från människor. Hoppas verkligen inte det. Hoppas det goda övervinner det onda! ❤️

Nu har vi just landat på hotellrummet efter vi var och käkade middag i restaurangen. Milo vill hoppa och köra parkour i sängen och jag skulle helst vilja sova bara. 3 nätters värdelös sömn….det tar på krafterna. Dessutom har jag en begynnande förkylning igen. Blöööö…slår aldrig fel när man börjar träna. Men har druckit massa vatten idag och gurglat saltvatten.

Vi har ett mysigt litet hotellrum här. Thedde skjutsade hit oss idag. Sedan går bussen härifrån vid kvart över 5 imorgon bitti.

Frusen, trött och trött i ögonen just innan vi gick ned till hotellrestaurangen för att äta.

Tripp trapp och trull är ute och reser. Åh vad jag höll på med min packning idag. Har fått plocka ur och stuva om för att hålla vikten. Typiskt mig med tanke på att jag helst vill ta med hela hemmet.

Trött och rödögd mami, nyrakad och semesterfriserad make och en laddad Milo.

Röding till mig, pasta till Tony och körv till Milo. Tyvärr var maten hemskt smaklös. Min hollandaise smakade typ inget mer än smör. Rödingen var knappt saltad alls….nä, vi var faktiskt lite besvikna. Milo åt glatt så han gillade sin mat.

Nu har jag tagit på mig pyjamasbrallan och ska bädda ner mig här i sängen. Dricka mer vatten och kanske ta en värkis till natten så man känner sig piggare imorgon.

Ha nu en fin kväll, från imorgon kommer denna bloggen handla mycket om vår tripp till Mallis. Hoppas ni får en mysig måndagskväll hemma. Vilket urrväder det är ute alltså, så mysigt att tända ljus när vinden och regnet öser ner utanför.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evelina
6 years ago

Ha det nu så bra på Mallis!! Flygningen kommer gå galant……

Kina
Kina
6 years ago

Önskar er en trevlig semester✈️☀️

Katarina
Katarina
6 years ago

Halloj! Ha en jättehärlig semester nu! Njut av sol och värme!
Kram

Nästa inlägg

Kanelbullar

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x