Kväll på Mallis

Nu ligger vi i sängen efter en fantastisk första dag här på Mallorca. Igår regnade det här på kvällen….tydligen hade det gjort det i flera dagar. Men så idag sprack det upp. Så glad för Tonys skull som älskar att ligga i solen. Me – not so much.

Den här fisen kommer nog att somna inom kort. Han har varit högt och lågt idag. Som här – när han övade på att stå på händer. Han ser redan ut att ha blivit brun som en pepparkaka. Han har ärvt sin fars hud (med spanska rötter) tack och lov. Värre hade det varit om det var mammans – alltså grönblek liksom. Jag är så sjukt blek alltså. Med tanke på att jag aldrig solar så lär jag knappt bli brun heller känns det som. Jag smörjer mig med 50 och håller mig nästan mest under parasollet. Ska försöka visa mig lite för solen i alla fall….lite färg skulle man ju vilja ha.

Hörni, ha en fin kväll nu. Vad har ni för väder hos er just nu? Hänger inte alls med om hur allt är därhemma.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
6 years ago

Skönt att ni har sol!
I Tyresö har solen skinit hela dagen och det har varit en vacker höstdag. Men nu ikväll ösregnar det.

Carro
Carro
6 years ago

Ja, passa på att tanka lite D-vitamin inför vintern när du är där. En läkare tipsade mig om att man kan sola t ex på morgonen, när solen inte är så stark, utan solskydd eller med lägre faktor. Detta för att solkrämerna annars blockar D-vitaminprocessen.
Ni ser ut att ha det så skönt, njut!
Kram

Minx
Minx
6 years ago

Ser underbart ut! Här i norrland har det tokregnat i flera dagar. Idag var det 7+ som mest och iskalla vindar.
Skönt att flygresan gick bra! Det ger lite hopp åt en annan som också är sjukt flygrädd.
Ha det bäst och njut av precis varje sekund.

Nästa inlägg

Schysst höst-REA

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x