Underbart!

Hej på er!

Åh vi njuter för fulla muggar här. Det går knappt att gnugga in i huvudet att vi äntligen är här. Så tacksam!

Jag vaknade kl 3 inatt. Mamma vaknade 2. Vid kl 5 skickade hon att det fanns the att dricka i deras rum. Jag tassade upp dit. Milo kom också efter en stund. Efter det tog vi en liten promenad vid poolen. Snacka om att det är mörkt alltså! Kolsvart fram till 07.30.

Sedan tog vi hela gänget till frukosten. Det är så sjukt hur stort allting är här, alltså i växtväg. Mina medelhavspalmer och olivträd ser ut som små fjantar.

Kolla in palmen, kaktusen och olivträdet?!

Fanns allt att välja vid frukosten! Laktosfritt och glutenfritt i långa rader. Det var nog den sjukaste frukostbuffé jag sett alltså! Det fanns allt. Du kunde t.o.m välja hård eller mediumstekt bacon.

Poolområdet innan det liksom vaknat till liv. Så stort och maffigt, dessutom väldigt fräscht och städat överallt. Är verkligen impad!

Då vi inte fick platser på solsidan av poolen blev det stranden idag. Men här är det ljuvligt alltså! Helt galet härligt. Måste nästan gnugga mig i ögonen för att förstå att vi äntligen är här.

Mamma och pappa kom ned till stranden och såg allt annat än ovana ut. Enligt mig var det som hämtat ur någon härlig 60 talsfilm.

De här blötdjuren har badat både en och två gånger idag. Själv har jag doppat fötterna. Det var otroligt skönt så jag tror nog att jag slår till på ett bad någon dag jag också.

Nästan exakt på dagen återvänder vi till Mallorca Alcudia igen. Vi var här för exakt 11 år sedan, på vår bröllopsresa. Det vi inte visste då var att vi skulle återvända 11 år senare med en liten pojke med oss. Vår underbara lilla solstråle Milo.

Älskar att se Milo lajja för sig själv. Han påtat i sanden, hoppar i vågorna och ser ut att stortrivas och njuta av livet han också. Just ja, han blev nedgrävd i sanden idag också. Det var en höjdare!

Nä, nu har jag faktiskt tagit mig till hotellrummet för att jobba. Jag ligger efter med lite grejer och tänkte jag skulle jobba ifatt lite så det inte hänger över mig hela tiden. Jobba ifatt några dagar så får jag lugn i själen. Det behöver jag här! ❤️

Vi hörs igen lite senare!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mallan
Mallan
6 years ago

Gå till Sunwing Alcudia Beach så får du se en gaalen buffé!! Frukost, lunch som middag! DEN är sjukt maffig….

niinis
niinis
Reply to  Mallan
6 years ago

I know! Bott där en gång i tiden.

Sofia
Sofia
6 years ago

Det såg ju helt tomt ut vid poolen men åndå fick ni inte plats? Menar du att folk håller på att paxa platser? Så sjukt irriterande isåfall…

niinis
niinis
Reply to  Sofia
6 years ago

Detta var innan frukost, ingen sol knappt och klockan var runt 7.45

Liniz Travel
6 years ago

Vilka underbara bilder 🙂 Härligt att du flyger!!! Ha en härlig semester!!!! Kramar

Nästa inlägg

Resan som höll på att gå åt skogen….

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x