En bra födelsedag

Godmorgon godmorgon!

Vilket mysigt födelsedagsfirande vi hade igår alltså. Man kan nog inte önska sig mer än att bara få vara i solen med sina nära och kära. Dock så handlade dagen väldigt mycket om firande såklart.

Vi började morgonen med skönsång och frukost på sängen. En väldigt nyvaken man här, Hahaha! Han fick sina presenter direkt på morgonen och det blev lyckat alltihopa.

Efter frukost och skönsång gick vi ned på stranden. Där skålades det i champagne redan tidigt på morgonen. ❤️

Som dessa två kusiner tycker om varandra. Vi är lite ledsna idag då mamma, pappa, syrran och hennes familj åker hem imorgon och vi blir kvar en vecka till. Med facit i hand skulle de varit kvar lika länge eller så skulle de kommit till vår andra vecka.

Tony njöt i alla fall ordentligt av sin födelsedag. Han tog massage på stranden. Riktigt bra massage tydligen. Så nu ska jag också ta någon dag.

Igår badade jag också! Vi lärde Milo hur han ska magsurfa med sin surfbräda som han fått. Gissa om han hade kul? Dock så hade det blåst in så sjukt mycket bööööös på stranden efter den blåsiga dagen i förrgår. Men man fick torka sig ordentligt efteråt. Det var skönt i alla fall! Jag som badar var tredje år typ…..

Efter strandhäng och duschfix tog vi bussen till hamnen. Tony i sin nya tischa från Replay, nya skinnarmband och nya RayBan solglasögonen.

Vi satte oss för att äta på ett ställe precis vid hamnen. Låg jättefint!

Jag festade till det med friterad brieost och marmelad till förrätt. Vi delade faktiskt på den här tallriken, annars hade man aldrig orkat maten. Det här var så vansinnigt gott! Dock så var det gluten i men ibland så….

Tony åt oxfilé, Milo käkade pizza och jag åt kyckling. Den var tyvärr lite smaklös men både Tony och Milo tyckte deras mat var jättegod. Det var lite spridda skurar i sällskapet.

Vi tog en liten tur vid hamnen också, där hittade vi en segelbåt som nog egentligen var min och Tonys.

Milo vågade sig på att hoppa på dessa roliga studsmattor också innan vi sedan tog bussen hem.

Tony var jättenöjd med sin födelsedag. Så då lyckades vi bra tycker jag.

Nu ska vi bege oss mot frukosten. Vi hörs igen lite senare.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
6 years ago

Alltså du är så fin!!

niinis
niinis
Reply to  Anna
6 years ago

Men tack snälla fina Anna! ❤️

Nästa inlägg

Veckomatsedel

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x