Sorgligt farväl

Godmorgon!

Fyyyy, här har man börjat morgonen med att gråta. Usch, det var verkligen så sorgligt när mamma, pappa, syrran och hennes familj åkte i morse.

Mamma och jag sa att detta gör vi verkligen inte om. Då är det bättre att man åker en vecka först och sedan kommer dom till den andra veckan om nu detta händer igen. Usch, har haft en sån klump i magen sen igår av sorg. Var inte riktigt beredd på att jag skulle bli såhär ledsen….. Det känns så oerhört tomt och konstigt här nu. Som att det saknas något. Vi bodde ju dörr i dörr med mamma och pappa så allt är ju desto mer märkligt nu när man inte bara kan kvista förbi och säga hej. Nu ska man höra någon annan hosta och nyss därinne än mamma och pappa.

Vi har haft en superhärlig vecka tillsammans här. Bara umgåtts, ätit och haft det härligt tillsammans. Mamma & pappagris som jag är så ska vi ut och fara lite idag. Tänka på annat än att det gapar en massa solstolar tomma bredvid oss. Igår njöt vi av en sista dag tillsammans här. Vid den vackra stranden såklart. Sol och bad….Vi avslutade dagen med en middag tillsammans på hotellet. Inga bilder därifrån dock. Sedan gick vi till barnshowen och satt där en stund. Det blev en tidig kväll då de skulle upp tidigt idag och resa hem.Sista gemensamma frukosten. Mamma knäppte av den sista bilden på hotellingången. Vi satt utanför och väntade på bussen. Sedan var det off to the bus. Vi stod utanför bufférestaurangen och väntade tills de hade åkt. Passade på att fota de fina blommorna där också.Hejdå på er, vi ses hemma sen! Här brast det ju totalt för mig. Dock så ville jag inte gråta för jag vet att mamma blir ledsen om jag är ledsen. Så jag väntade tills de åkt, sen fick jag släppa på. Dessvärre gick Milo bakom mig och snyftade han också. Vi är de känsliga i familjen. ❤️

Så nu har jag städat här på rummet även om de städar 5 dagar i veckan. Jag har också stått vid handfatet och tvättat kläder. Hade vi varit hemma hade jag förmodligen bakat av mig allt det ledsna men det går ju inte här så då fick det bli lite gammal hederlig handtvätt.

Förresten, skulle det vara kul men en VLOGG härifrån, klurade på att göra en idag faktiskt. Skulle det vara kul? Hörni, vi hörs lite senare. Ska göra mig i ordning och sen åker vi iväg.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ann
Ann
6 years ago

Du får se det positiva i att ni har en så fin gemenskap i eran familj. Försök att njuta de sista dagarna nu. Vi hade nollgradigt här i södra Sverige i natt Kram

Mia
Mia
6 years ago

Ja en vlogg vore superkul!
Förstår att det är jobbigt när familjen åker men ni ses ju snart igen så passa på o njuuuut sista veckan nu
Kram

Isabel
Isabel
6 years ago

Jaaa en vlogg! Mycket vloggar, det är super härligt. Kram! <3

Isabel
Isabel
6 years ago

Jaaa en vlogg! Mycket vloggar, det är super härligt. Kram!

Nästa inlägg

Vinn en bakbok

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x