Mallisproblemet löst

Godmorgon!

Ja det känns ju onekligen som i-landsproblem när dagens problem med body-boarden verkar vara löst. Vi har köpt 2 st tidigare. En gick sönder, den andra var för hal och hade inga handtag men nu jäklar i min lilla låda verkar problemet vara löst.

Idag är det stranden som gäller, avkoppling på hög nivå. Vi klurar på en utflykt snart igen, jag vill nämligen till Inca-marknaden. Är det någon som hört talas om den? Är det värt ett besök? Har googlat lite och den verkar åtminstone vara toppen. Den börjar kl 10 och slutar kl 14. Berätta gärna om du varit där!

Nu ska jag ta lite bilder och skicka till mamma. Jag håller på med en VLOGG också. Milo är störtglad, han älskar när jag vloggar. Hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
Lisa
6 years ago

Är det marknaden i gamla Alcudia du menar ? Den är som alla andra marknader runt medelhavet, fin frukt o grönsaker massa kläder lite afrikanska trägrejer o massa krafs.

Caroline
Caroline
6 years ago

Kan verkligen tipsa om att gå el ta bussen till gamla stan i Alcudia. Så himla mysigt där. Det är inte hamnområdet i Alcudia jag menar utan riktiga gamla stan. Googla och ta en powerwalk dit och njut av en kaffe i en av gränderna.

Gitte
Gitte
6 years ago

Marknaden i Inca är fantastisk!! Massa väskor, plånböcker, kläder m.m helt klart värt ett besök! Även ”djurauktion” har de, kanske inte passar vår kultur och vår djurhållning men det är ändock intressant och spännande att uppleva!

Nästa inlägg

Att återvända efter 11 år!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x