Följ med på en dag på Mallorca

Goodmorning!

Ja herreminjee, vaknade redan 03,20 och har fortfarande inte somnat om. Jag min nöt började kolla på Tarzan på Netflix. Lätt att somna när man kollar på den. Tyckte den var skitbra! Har du sett den? Har för mig att den fått dålig kritik…..

Här är lite bilder från när vi kom till stranden igår.

Milos lilla fot. ♥

Spelade in en liten vlogg härifrån igår ifall du vill kolla. Den hittar du här i inlägget längst ned. Nu ska vi strax bege oss till frukosten, idag är det en tidig dag då vi ska iväg på marknad. Jag uppdaterar på min >>Instastory<< under hela dagen ifall du vill hänga med.

Min >>youtubekanal<< kan du också följa så du inte missar när det dyker upp nya klipp där.

Vi hörs senare igen!

Kram Nina ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika K
Annika K
6 years ago

Jag blir också skittrött när jag är iväg på solsemester. Hemma somnar jag inte förrän efter 23. Medan under semester utomlands så somnar jag kring 21 haha . Vet inte om kroppen får spatt. Eller så är det så att solen liksom suger liksom.
Hur som är det sååååååå skönt att bara vara 🙂

Minna
Minna
Reply to  Annika K
6 years ago

Härliga bilder och verkar lugnt vid stolsraderna och i vattnet.

niinis
niinis
Reply to  Minna
6 years ago

Detta var i tidigaste laget, 09.30. Det är smetfullt vid 11.

Carina
Carina
6 years ago

Jag måste bara få ge dig en eloge, att fast du är på semester så har du inlägg, oftast flera, varje dag<3. Jag personligen skulle förstå om du tog någon dag bloggfri. Jag tycker det är toppen att läsa dina inlägg, och blir lite ledsen om du någon gång inte har uppdaterat,fast det händer nästan aldrig.Jag vet att du älskar det här, men skulle det inte vara skönt att bara vara, en semesterdag? I alla fall så har du en av dom bästa bloggarna<3 Kramar från en mormor i Piteå.

niinis
niinis
Reply to  Carina
6 years ago

Fina Carina! Vad gullig du är! ❤️

Jo så är det ju. Men många av mina inlägg nu är förinställda. Dock så sitter jag i lugn och ro en stund varje morgon innan familjen vaknar och jobbar lite. Det är faktiskt skönt, skulle jag inte göra det så skulle DET inte heller kännas bra.

Detta är ju mitt jobb och vissa av inläggen är ”måsten” liksom. Har hittat en rätt bra rutin här nere ändå och försummar ingenting av semestern tack och lov….men det betyder nog inte att jag lovar att det är lika bra varje dag.

Dock så är det lite ”lättbloggat” just nu då vi är här och jag hela tiden har något att visa och berätta. Även om det är samma saker så är det ändå kul att återge och visa er. Ni är ju min lilla ”cyberfamilj”.

Tror att jag bloggat aaaaaalldeles för länge också! Haha….. 15 år snart!

Tack för fina ord och din omtanke!

Stor kram! ❤️

Det är en vana så jag vet knappt något annat.

Åsa Thiger
Åsa Thiger
6 years ago

Vad mysigt ni har det! Njut å krama familjen från oss! ❤❤❤

Åsa Thiger
Åsa Thiger
6 years ago

Vad mysigt ni har det! Njut å krama familjen från oss! ❤

Susanne
Susanne
6 years ago

Kollade vloggen Vilken underbar familj ni är !
Ser så himla fint ut där ett riktigt paradis!

Erica
Erica
6 years ago

Hej Nina!
Roligt att läsa om er semester,blir också sugen på att åka till Mallorca var jag aldrig varit. Det ser fint ut på ert hotell och stranden men oj så mycket folk!! Kul för Milo förstås med nya kompisar men skulle du rekommendera detta hotell ifall man har barn i tonåren? Ār det ett hotell du skulle åka till igen?
Njut av värmen nu för här i Norden bara regnar det och regnar det….

niinis
niinis
Reply to  Erica
6 years ago

Jag vill absolut åka tillbaka hit! Kan varmt rekommendera både stället och hotellet. Fantastiskt på alla sätt. Det finns att göra för både små barn, barn i Milos ålder och tonåringar.

Så ja, detta rekommenderas varmt!

Kram och hoppas solen skiner på er också snart! ♥

Nästa inlägg

De 6 roligaste misslyckade Halloween bakverken

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x