Len och fin med Philips Lumea

Ni vet ju att jag nu provat HÄR inlägget. Det är alltså en ljusbaserad hårborttagning med riktigt långvarigt resultat.

Jag har kört typ ”touch up” sådär var fjärde till femte vecka för att ta bort hårstråna som växt ut. Tycker det blir mindre och jag kan inte minnas när man behövde raka benen bara var femte vecka.

Tycker dessutom att den är riktigt snygg i sitt utseende. Det gör liksom inget att den ligger framme där i badrummet.

Jag har kört främst på benen men ska nu, när jag sett hur bra den funkar, börja använda den under armarna och så.

Tony vill att vi kör den på hans rygg också. Den vaxar eller rakar han men med tanke på hur bra det funkat med den här hårborttagningsmetoden så kommer den vara superbra på hans rygg. Och eftersom den inte gör ont så kan han tänkas låta mig köra ryggen, han är lite smärtkänslig min man förstår ni.

Jag kan verkligen rekommendera denna apparat alltså. Du kan läsa mer om den här hårborttagningsmaskinen HÄR.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jessica
Jessica
6 years ago

Hallå (igen)! Är lite sur för tävlingen du hade har inte presenterat nån vinnare!? Mina kommentarer står fortfarande som väntar på granskning och mailet jag skickade har jag inte fått svar på! Känns som du gjort reklam för en blufftävling. Kram till dig

niinis
niinis
Reply to  Jessica
6 years ago

Jag är jätteledsen att du inte fått något svar, men det enda jag gjort är att jag följt uppdragsgivarens önskemål och gjort som de önskade.

Kan inte råda dig annat än att fortsätta höra av er till dem som utlyst tävlingen.

Nästa inlägg

Panik

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x