Fantastiskt vackert hotell

Godmorgon!

Tack för all kärlek jag fått angående i mitt förra inlägg. ❤️ Både här och på Instagram. Många uppskattar min ärlighet och att jag berättar om såna här saker. Jag gissar att det handlar om att inte vara ensam och just om igenkänning.

Igår berättade jag också om detta för vänner och kollegor, var på ett event igår som du ska få läsa mer om sen. Det som slår mig är ändå hur många som faktiskt aldrig upplevt en panikångestattack. Haha, jag trodde alla hade det. Närå, men som någon också skrev på min Instagram…..det går inte att förstå om man inte själv upplevt det. Så är det! Det går inte att förklara det komplexa med en sådan attack. Man kan bara skrapa på ytan och återge det på ett ungefär.

i

Tony jobbar hemifrån hela denna veckan så vi startade vår dag med att sätta oss på vårt hotell här i småstaden. Det är omgjort och top notch renoverat, så galet fint är det verkligen!

Det är både inbjudande och stilrent snyggt. Är så imponerad över hur annorlunda det kan se ut idag fast det är samma lokaler. Fantastiskt!

Detta murriga rum med sina blåa väggar smakfullt kombinerade med grönt, senapsgult och guld. Sen blandningen med naturella träslag till…. Sååå snyggt! Jag har förhoppningar om att kunna köra ett event där inom kort. Ska prata med chefen där och se vad hon tycker?

Hepp, nu är det dags att studsa upp och fixa sig lite. Har ett litet möte på mitt bloggkontor och sen ska jag haffa en nageltid också. Huu, behöver göra fransarna också. Mycket på en gång!

Ska berätta om det där andra senare, hinner inte skriva det nu. Ha en fin torsdag hörni så hörs vi senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fialia
Fialia
6 years ago

Välkomna hem! Mallorca är underbart.
Vaď jobbar Tony med? Har nog missat det.
Mvh

niinis
niinis
Reply to  Fialia
6 years ago

Tony jobbar som säljare.

Annica
Annica
6 years ago

Så fint! Är det på Park Astoria? (Är Enköpingsbo men utflyttad för 29 år sen).Måste passa på och tacka för en toppenblogg! Tänkte höra om du har receptet till en pepparkaksmuffins med lingon i och frosting, tror det var mascarpone i? Jag hade sparat ett bokmärke med receptet men det var till Femmebloggen… Skulle så gärna baka dem igen. 🙂

Nästa inlägg

Panikattack på flygplanet

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x