Allvaret är igång

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Cellbes.

Goodmorning!

Sitter nyduschad vid mitt sminkbord och har just målat naglarna. Jag gjorde något förbjudet och rev bort mitt shellack. Det hade börjat lossna sådär fult i kanterna och jag stod bara inte ut.

Igår var det en jobbdag i Sthlm igen. Snacka om att jag blivit inkastad i hetluften alltså. Haha….ons, tor och fre har och ska vara knök med jobb. Idag ska jag på Youtube-kurs, igår var det iMovie kurs. Ni förstår att nu ska det rörliga materialet blir mer här hos Niiinis. Men man behöver lära sig program och hur liksom.

Igår var det ändå lite härligt att kliva i lite nytt såhär till hösten. >>sjal<< från Cellbes. Väska från Michael Kors köpt på Mall of Scandinavia. Byxorna är det tokstretch i och som en byxa med resår i midjan, love it! Kappan är superhärlig. Väldigt mjuk måste jag säga. Just nu har Cellbes 25% på dyraste varan (vid beställning av minst 2 varor) om du anger rabattkod 1425 när du beställer.

Vi käkade på VURMA som ligger i närheten av mitt bloggkontor. Ämen halllegoooooo…. jag mindes igår att jag ju faktiskt varit där en gång tidigare och ätit deras köttbullar. Igår t jag pannbiff, åt rött kött vilket jag nästan aldrig gör alltså. Å det var så sjuuuuukt gott. Tony åt en fisk och sa att det var en av de godaste han någonsin ätit. Salladsdressing på salladsbordet var också ”to die for”. Så tips tips tips….åk dit och är lunch eller middag om du bara kan.

Nu ska jag hasta vidare här….vi hörs av senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bloggande 4barnsmamma
6 years ago

Lycka till med allt♥

Nästa inlägg

Kolasås med pepparkakssmak

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x