Sköna Söndag

Innehåller reklam samt rabattkod för Smakbox

GODMORGON!

Sköna Söndag är här. En slappardag eller jobbardag, ja vad man vill faktiskt. Jag och Tony har förknippat mycket ångest med Söndagar tidigare men numera försöker vi verkligen anamma denna mysiga lediga dag. Dock så anar jag mycket ångest hos Tony idag då han haft 3 veckors semester och ska återvända till jobbet på riktigt imorgon.

Men, som sagt. Det är så jäkla synd att spoliera en hel ledig dag med ångest när man ”bara” har 2 lediga sådana i veckan. Så har vi försökt tänka i alla fall. Det är nog bara mest det att vi älskar våra helger tillsammans. Allt umgänge, allt mys och all tid man får tillsammans.

Jag ska i alla fall strax klä på mig träningskläderna och kicka igång den här dagen med en promenad, det var längesen man promenerade på hemmaplan känns det som. Sen blir det långfrukost framför Nyhetsmorgon.

Ska nog göra mina ”snabbägg” som är sååå goda till frukost.

Man tar en liten skål av nåt slag. Lägger i en bakform. Knäcker i ett ägg. Kryddar efter smak. Jag älskar torkade örter och salt blandning. Den är godast. Skär i några strimlor ost. Ost och ägg är en höjdarkombo. Sedan ställer du härligheten i mikron på högsta effekt i ca 1 minut. Klart!

Hörni, häromdagen hämtade jag ut min Smakbox. Ni som läst mig ett tag vet ju att jag tipsat om detta tidigare.

Det är alltså en box sprängfylld av massa härligheter att testa och smaka. Den innehåller alltid ca 15 produkter till ett värde av ca 400 kr.

Den här gången följde t ex dessa ljuvliga snacks och choklad med. Apelsinchokladen från Lindt är ”to die for”. Ploppen var ljuvlig och Tony äääälskade chipsen.

Nyhet är nu att man kan välja en Box som heter Balans. Den innehåller mer vegetariskt, mindre gluten och laktosfritt. Den vill jag testa!

Du som läser min blogg har nu i oktober månad möjlighet att beställa första Smakboxen för halva priset, dvs 50% rabatt om du anger NIIINIS som rabattkod. Den kostar i vanliga fall 199 kr och den kommer till dig varannan månad. Men om du börjar prenumerera nu i oktober så får du 50% rabatt på din första box som sagt. Glöm inte rabattkoden bara! Du kan säga upp din prenumeration när du vill.

Hepp, dags att ge sig ut på en promenad. Vi hörs senare, ha en mysig söndag.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
6 years ago

Ägg i form blev en ny favvo

niinis
niinis
Reply to  Lena
6 years ago

Visst är det smaskens!

Nästa inlägg

Liten pannkakstårta med hemkokt jordgubbssylt

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x