Äntligen nya

Gokväll finisar!

Ni är så kloka angående katten. Ska försöka att inte oroa mig över henne. Hon är en sån här sort helt enkelt och har förmodligen inte fått den starten som många andra katter fått.

Nya fransar fick jag idag. Min franstjej Evelina tyckte jag hade massor kvar. Ja med tanke på att det snart är 6 veckor sedan jag gjorde dem så var det grymt mycket kvar. Är man försiktig och inte toktvättar fransarna så sitter dem superbra verkligen! Kan verkligen rekommendera Evelina, hon är bäst! HÄR hittar du hennes bokningssida med tider och priser. Nope, inga sponsrade fransar, jag betalar precis som alla andra. Men ni vet att jag tipsar när jag tycker något är toppen och bra!

Nu slår snart luren i pannan på mig. Känns att jag vaknat i ottan verkligen för jag är såååå trött. Ha en fin kväll!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Veckomatsedel

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x