Rabatt på hudvård

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för NordicFeel.

Måste tipsa er nu när det är 15% rabatt på hudvård hos NordicFeel i dagarna tre (25-28/10). Handlar du för 399 kr eller får du 15% rabatt om du anger rabattkoden GLOW!

Ni vet ju vad jag känner för dessa härliga krämer. Stora favoriter som jag hela tiden återkommer till. Det är min fuktkräm >>Clinique All about eyes<< som är heeeelt grymma produkter.

Inte en torr fläck, väldigt smidig och len hud har jag numera. Ögonkrämen har hjälpt till att jämna ut en rynka som placerat sig på själva ögonlocket. Så jag är verkligen svinnöjd.

Nu har jag hittat denna produkten också! >>Clinique All about eyes serum.<< Den här klickade jag hem omedelbums efter jag läst recensionerna av den!

Så fort jag sover för dåligt eller är sådär hösttrött och allmänt ur gängorna blir jag både mörk och påsig under ögonen. Syns så tydligt att man inte är i form då. Då är den här helt perfekt!

Du hittar ALL hudvård HÄR. Passopp på vilka märken som lämnar rabatt, vissa gör inte det men det står klart och tydligt på sidan. Glöm heller inte rabattkod: GLOW.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu fyller han 19

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x