Härliga Lördag

Go’kväll i stugorna!

Ja herreminjee, det blev en spontandag som hette duga. Har noggrant dokumenterat allt och ska visa massa bilder imorgon. Men nu ligger jag här i den sköna queensize sängen och har det gött på hotell. En av sönerna skulle ha förfest hemma och vi hade lovat bort huset så då fick vi snällt flytta oss. Taktiskt nog sover vi borta så att de också får sköta städningen. Den här morsan kanske inte är så dum ändå…..

Här står jag och borstar tänderna. Älskar hotell! Vi lyckades få tag på en sån bra deal som man kan få ibland så det blev ett exekutive room. Ja vad det nu betyder. Det är lite större och har stora fönster kanske? Det här ligger på Sveavägen och perfekt nära stan. Bodde här med kompis Maria förut när vi gick på ladies night. Googlade och hittade inlägget från då.

Tidigare ikväll var vi på Grönan. Ska visa dig alla bilder imorgon. Men nu är jag trött som en gnu så ska gosa ner mig här i sängen. Hopps du haft en toppenlördag!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ninas kycklingfärsgryta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x