Bästa Frukostmackan

Annonssamarbete med Pågen 

Jag berättade att jag var på ett event med LingonGrovabrödet som stod i spetsen.

När jag fick förfrågan om ett samarbete med Pågens LingonGrova så tackade jag gladeligen JA! Ni förstår att mina stora barn är nämligen uppvuxna på just LingonGrova så jag har på något sätt en vacker relation med det brödet..Thedde kunde äta 3 skivor på raken….hade han fått så hade han nog levt på det här brödet. ❤️ Jag älskar verkligen när vi hela familjen är samlade på helgerna och äter långa frukostar ihop. Finns det något härligare? Det ger mig så mycket energi för resten av veckan!

Du måste läsa vidare för Pågen har en fantastisk tävling i samband med denna kampanj nämligen, det får du inte missa!

LingonGrova och deras ledning i spetsen stod och välkomnade oss när vi kom.


Och gav oss lite information om bageriet och vi fick också veta att LingonGrova faktiskt är Sveriges mest sålda bröd.

Detta härliga var uppdukat när vi kom och allt detta stod till förfogande när vi skulle forma våra egna smörgåsar. Shit vad det kliade i fingrarna för att få sätta tänderna i allt det här alltså.

Milo tillverkade en superhärlig macka med nallekorv och massa härliga färgglada grönsaker. Han gjorde också en med vindruvor och jordgubbar som såg supersmaskig ut. Det är mycket kreativitet i honom precis som mamma.

Vi hade så jäkla trevligt alltså, överraskande nog tyckte Milo också att det var jättekul. Här hemma låter han gladeligen mig att tillverka alla mackor minsann….

Själv så tillverkade jag 3 olika upplagor av smörgåsar.

Denna klassiker med skinka, ost, paprika och gurka med just lite skink och ostrosor.

Vi hade så jäkla trevligt alltså, överraskande nog tyckte Milo också att det var jättekul. Här hemma låter han gladeligen mig tillverka alla mackor minsann….

Själv så tillverkade jag 3 olika upplagor av smörgåsar.

här›› 

Alla foton är tagna av underbara Sandra Rogers.

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Halloween på Gröna Lund

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x