ANNONS

Äventyr i storstan

/

Morning godingar!

Sitter i just detta nu på The Winery Hotel i Solna och äter frukost med min pojk. Idag väntar en dag i Sthlm med massa mys. Vi ska efter vi är klara här ta oss till Djurgården och Tekniska museet. Jag tror inte att jag varit där, har jag det så kan jag säga att jag glömt det. Milo är förväntansfull som tusan och undrar vad som finns där. Har sagt att det får han se när han kommer dit, jag har inte en aning. Mer än att jag hört att det ska vara väldigt kul för barn.

Riktigt mysigt att få tillbringa tid med honom såhär. Nåväl, nu sitter vi och stirrar in i varsin mobil men annars.

Det är inte alls konstigt att jag bär på sådär en 10-15 kilo för mycket med tanke på mängden jag äter. Haha….ja äter som en karl. Mat är livet. Jag älskar mat! Det är min största last i livet, mycket mat!

Hepp, nu börjar det frågas på andra sidan bordet här så nu måste jag sluta. Vi hörs av under dagen. Du hittar oss på Instastory under dagen @niiiniskitchenlife ifall ni vill hänga med.

Ha en fin torsdag så hörs vi sen!

Kram Nina

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00