Samlar du på några glas?

Inlägget innehåller annonslänk för KitcheTime

Jag ska strax duka bordet här hemma. Jag ÄLSKAR och duka lite finare på helgerna. Men så kikade jag in bland skåpen här hemma och kom och tänka på att jag ju inte fortsatt fylla på vår Matteus-servis alls sen jag fyllde 40 typ. Måste verkligen skärpa mig när det kommer till det där. Glas…..vi har bara IKEA vinglas hemma. Det där måste det bli ändring på, inte för att det är nåt fel på IKEA glas….inte alls. Men jag önskar lite finare glas som man kan ta fram på helgerna eller när man har lite middagsbjudning.

Satt och googlade lite på dukningar och blev helt frälst i dessa glas från Orrefors. Men HUR fina???orrefors 5

Å så googlade jag och hittadeorrefors 7

Å nu när jag ändå såg Orreforsglasen så tänkte jag mig dessa orrefors ljusstakar till. Men åh så fina! ♥ Dessa var också på REA, typ halva priset. Nu blev jag lite kär!

Samlar du på några glas? Har du skåpet fullt? Hur är det med porslin, samlar du på det också? Skulle vara kul och veta vilka märken som är mest poppis?

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
6 years ago

Detta har inget med ditt inlägg att göra alls. Jag undrar vart jag kan hitta receptet på ditt kebabkött,som var SÅ! gott! Du vet den där rullen med köttfärs. Nej,jag är inte förtjust i julen. Där i mot tycker jag adventstiden är så mysig ha en trevlig lördagskväll!

Carina S.
Carina S.
6 years ago

Hej.
Ljusstakarna du visade är sååå fina!! Jag samlar också, har Ostindia porslin från Rörstrand o glas Ittala essence o en annan serie från Ittala ultima Thule för drink/whiskey/likörglas, jag gillar att ha ngt att samla på!
Jag är på din rensa lista med

Nästa inlägg

Halloweenmat

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x