Rensning och ny lampa i köket

Halloj igen!

Ja men nu tänkte jag visa lite av hemmet. Vi satte nämligen upp en ny ”Ernst” lampa i helgen. Alltså det är inte Ernst men vi försöker vara lika påhittiga som självaste Ernst. 🙂

IMG_8364 IMG_8365 IMG_8366

De fina tulpanerna som vi fick i helgen har fått pryda bordet!

IMG_8362 IMG_8363 IMG_8367

Enkelt att fixa denna ska jag säga…. man köper en ljusslinga (vår är från IKEA), sedan tar man en gardinstång och en svart kedja. Du behöver också 2 krokar till taket att hänga upp anordningen i. Sen är det bara att hänga upp lampslingan i gardinstången. Blev riktigt mysigt och fint!

IMG_8368 IMG_8369

Hallen är rensad från ytterkläder. Nu hänger allt i det lilla förrådet bakom dörren med frågensteckenskroken. Så glad för det! Hallen sm kändes väldigt trång och mörk är plötsligt ljus och rymlig(are). Härligt med rensningen! Är ni några som påbörjat rensningen?

Nu ska jag byta om lite snabbt, en kompis skickade precis ett sms och undrade om jag ville äta lunch med henne. Såklart, äta måste man ju så jag brassar ner på stan nu. Vi hörs senare!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bea
Bea
6 years ago

Yes!
Mösso vant-lådan + tbå garderober är klara och snart klar med mitt pysselskåp också
Det här va en riktigt bra modell för mig.
Tack!

Joanna-livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2
6 years ago

Så fint

Minna
Minna
6 years ago

Så mysigt! Är det er egen bostad eller hur ni den?

Minna
Minna
Reply to  Minna
6 years ago

Hyr menar ju jag

niinis
niinis
Reply to  Minna
6 years ago

Tänkte att du var fisk och bröt på finska i ordet. Haha….så säger ju min mamma tex. ♥️ Ja vi hur! ❤️

Minna
Minna
Reply to  niinis
6 years ago

ja ni hur postaden❤

niinis
niinis
Reply to  Minna
6 years ago

HAHAHAHAHAHAHA!!!! Garvar ihjäl mig!

anneli
anneli
6 years ago

Snyggt med nya lampan! Jag har börjat rensningen..har varit i garaget hela eftermiddagen och plockar ihop och städat. Så himla skönt vara klar där ute. Imorgon ska jag nog städa badrummet på nedervåningen. Välbehövligt.,.det tar väl nån timme där oxå. Men en skön känsla när det blir gjort ☺️

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x