Vad är det för jäkla vän?

Gokväll i stugsen!

Sitter i morgonrock i soffan och bara är. Läxor har gjorts, mat har lagats och diskmaskin och tvättmaskin har tömts och fyllts. Ja, så nu är det chill här hemma. Jag är trött nu…det är seeeent för en annan liksom. Natt faktiskt.

Dock så sov jag så att jag hade nackspärr när jag vaknade i morse. Sov på dagen igår och hela kvällen. Så typiskt när jag sovit dåligt i några dagar. Kroppen liksom checkar ut och man sooooover. Det var sååå skönt! Älskar att maratonsova ibland.

Yes, idag träffade jag kompis Satu för lunch på hotellet tillsammans. Min ”äldsta” vän. Det kuliga är att våra föräldrar härstammar från samma lilla byhåla i norra Finland. Där har jag och Satu vuxit upp på somrarna. Vi har också gått på den lokala krogen långt innan vi hade åldern inne. När vi var små var det alltid hon som var Agnetha och jag fick vara Anni-Frid. Hon var blond och jag var brunette. Jag ville så gärna vara Agnetha minns jag men Satu bestämde, hon var äldre än mig och jag vågade aldrig ifrågasätta! Haha…jäkla skata till vän va?! Näääärå, Love her! ❤️

Jag vet ingen som kan alla ABBA-låtar som Satu. När vi åkte kryssning här för något år sedan så fick jag och Satu tillräckligt innanför västen för att gå upp och dra av en ABBA-låt ihop på karaoken. Utan hopprep till mikrofoner utan riktiga denna gången. Så jäkla kul! Vi var grymma *host host*. Haha….

Hepp. Nu ska jag nog slösurfa en liten stund innan jag somnar här. Hoppas du haft en fin dag idag och att du mår bra.

Kram Nina

6
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kladdkakans dag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x