Fin mamma, fina fransar och god mat

Godmorgon godingar!

Åh, jag sov hela kvällen igår, somnade vid 6 blecket i soffan och sen sov jag i dvala resten av kvällen fram till 3 inatt. Så nu är jag piggare igen men det blev inte så mycket mer bloggande igår kväll.

Igår åt jag lunch med mamma och exet. Alltså, bor du i småstaden och behöver lite specialkost så går du till Statshörnan och äter. De är verkligen fantastiska. Ni vet ju att jag egentligen HATAR när man ska krångla som jag måste göra. Jag känner mig både jobbig och besvärlig. Igår hade de inget på lunchtavlan som jag kunde äta, så vi var på väg att byta restaurang när de kom fram och undrade vad det var jag inte kunde äta. Efter att hon gått in till köket och till mig och kollat en herrans massa gånger fick jag den här rätten. Stekt fisk med skirat smör och potatis. Det var dessutom såååå gott. Så nu tipsar jag dig om den här restaurangen alltså, de är sååå tillmötesgående och hjälpsamma så jag tammefasen blir rörd! ♥️Recommend recommend som Therese Lindgren brukar säga. (Om du inte vet vem hon är så är hon – enligt mig – den bästa youtubern i Sverige).

Alltså, så jäkla spännande! Exet (barnens pappa) bygger hus förstår ni. Han och en snickarkollega bygger ett sprillans nytt hus på ett superfint område här i småstaden. Det ska byggas och sedan ska det säljas. Kommer bli sååååååå fint! Han behövde lite tips och idéer på inredningen som ska vara i huset. Jag har sagt att jag kan hjälpa till lite och tycker det är sååå kul! Ni får såklart också hänga med här så får ni se när det är klart. De hoppas vara klara till jul men jag tror det kommer ta lite längre tid. Jag har ju byggt hus med den där karln förut om ni förstår vad jag menar. Haha!

Kolla min fina mamma?! Hon har gjort fransar hos världens bästa Evelina (<-länk till bokning) hon också nu. Tipsar verkligen om henne – så jäkla övergrym på fransar. Sitter som berget, dessutom gör hon mycket fransar och så är hon snabb. Love it! Inte sponsrad alls, betalar som alla andra men vill tipsa on henne för hon är så jäkla duktig. Du hittar hennes Instagram här! Blev så himla fint på mamma med lite kortare fransar, hon är också så himla nöjd. Å igår färgade hon håret också, så det liksom blev som gråa slingor i hela håret. Det blev så fint! Min fina mamma! ♥️♥️♥️

Idag ska vi ha lite häng hon och jag. Vi ska börja dagen med att träna tillsammans, sen ska vi åka till IKEA och kika. Så mysigt! ♥️

Hörni, redan torsdag och imorgon kör vi FINFREDAG! Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mormor
Mormor
6 years ago

Du har verkligen en fin mamma och du är så lik henne.

Nästa inlägg

Glutenfri saffranskaka

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x