Bra hudvårdstips

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för NordicFeel. 

Jag vet inte hur ni är men jag blir påverkad av saker jag läser och ser. Jag har nämligen kommit på att jag är skitdålig på att använda ansiktsmasker. Många av de jag följer i sociala medier tycker jag använder ansiktsmasker flera gånger i veckan och jag typ en gång i halvåret. Ibland lite oftare om jag på något sätt blir påmind.

Men, nu har jag letat. Min hud har känts lite trött och glåmig nu under hösten. Det gör den alltid. Så nu beställde jag t ex. ansiktsvatten efter att en av er härinne undrade vilket ansiktsvatten jag använder? DÅ kom jag på att va i helsicke då, det gör jag ju inte. Så då beställde jag ansiktsvatten till min favorittvål. Jag tror på att använda produkter från samma märke i mångt och mycket. Absolut inte allt….men just när det är något som ska samarbeta med varandra.

IMG_8408

Tvålen hade jag redan, men nu blev det även >>ansiktsvatten som är till för torr och känslig hud.<< Det finns att välja för normal och för fet och oljig hud också.

Vad kände jag för skillnad då? Jo men en fantastisk fräschör. Var lite småprickig på ena kinden och det försvann efter några användningar. Jag tvättar mig morgon och kväll med min tvål och nu har jag också använt ansiktsvattnet. Just den här sorten är ett milt ansiktsvatten som exfolierar, det vill säga, tar bort de döda hudcellerna från hudytan. Huden blir klar, mjuk och redo för fukt. Tipptopp! >>Ansiktstvålen hittar du här.<< Bara för att tipsa om den också…..plitor och små porer rengörs så grymt bra och man får känslan av att ha tvättat med tvål utan att det stramar alls,

IMG_8405

Sedan var det de här med ansiktsmask. Efter en del googlande kunde jag läsa mig till att den här masken är grym.

Det här vill jag också tipsa er om. Jag läste nämligen också att det här antiredness serumet ska vara så sjukt bra för rosascea och perioral dermatit. Pappa har rosascea och Elliot har perioral dermatit.  Rosascea har ni säkert hört talas om, perioral dermatit påminner om den lite men sitter runt mun och näsa och går precis som rosascea i skov. Det har varit så jäkla svårt att hitta krämer eller botemedel för det. Hopplöst skulle jag vilja säga. Både pappa och Elliot har testat penicillin och penicillinkrämer. Den krämen var helt ok för Elliot men han fick en allergisk reaktion så den vågade vi inte fortsätta med. Pappa har det inte hjälpt alls. Så nu hänger det på den här krämen. Båda ska få testa. Pappa ska få den i farsdags present imorgon, han läser inte här så han får inte veta det innan. 🙂  Men det jag läst mig till på nätet är att den ska vara helt fantastisk så nu håller jag tummarna! På bara ett par timmar ska den värsta rödheten släppa. På två veckor ska det vara nästan borta.

Den tar också bort synliga ålderstecken, bara en sån sak! Du kan läsa mer >>Excuviance Antiredness serum<< här och också recensioner om den.

Tills idag är det 15% rabatt på mycket a hudvården på NordicFeel så passa på att fynda nu om det är något du behöver när det kommer till hudvård.  

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
6 years ago

Recensera gärna ansiktsmasken! Roligt att få lite tips. Jag använde också Clinique förut men ”tröttnade” på prisnivån. Har sedan flera år använt en ansiktstvätt från Lumene och ansiktsvatten och scrub från Aco. Och all mina krämer och serum köper jag hos Yves Rocher! Bästa! Sköna och verkligen återfuktande, Nu på hösten/vintern smörjer jag extra rejält på kvällen så det verkligen får återfukta. Morgonrutinen avslutas med Clarins beauty flash balm – sååå bra på rynkorna i pannan! Det är roligt när man hittar bra grejer som man trivs med. Och att scrubba (peela) ansiktet 2-3 ggr/v gör stor skillnad.

niinis
niinis
Reply to  Anna
6 years ago

Alltså, beauty flash balm…… vilken grej! ÄLSK på den!

Ska absolut berätta hur masken var!

Kram

Nästa inlägg

Glutenfria vaniljscones i långpanna

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x