21 dagars rensningen

Yes, då har det blivit dags att redovisa lite rensning. Alltså…..denna veckan tänkte jag, så gott jag kan, rensa ur hemma. Garderoben ska gås igenom ordentligt. Det finns så mycket som bara ligger och som jag inte använder, tänkte att jag skulle vara riktigt duktig och verkligen ta bort det som jag inte använder. Jag brukar spara nämligen…. du vet: ”Den här kan man träna i”. ”Den här kan man måla i”. ”Den här är fin på sommaren” . ”Den här kan jag ha när jag blir smal igen”. Hahahaha… den gamla klassikern. Fuck it…..nu ska skiten ut.

Så hur har det gått då? Jo men i helgen tog vi tag i uteplatserna och trädgården. Äntligen är sommaren liksom inpackad där den ska vila nu fram till nästa sommar. Det är ca ett halvår kvar bara till allt ska fram igen, kortare ändå faktiskt. Härligt att få tänka så känner jag! 🙂

Nu har jag betat av 3 punkter på min lilla lista. Garage och förråd är egentligen en halv bock då vi ju inte gjort källaren. Den ser jag inte fram emot. Frågan är om det ens är möjligt? Tänker att det kanske är bättre när det är vår och man kan ha lite loppis kanske? Well well, jag får ser hur det blir?

Nu står altanen där alldeles ledsen och tom.  Det var lite skillnad på hur det såg ut i somras!

uteplats

En sommarkväll i augusti. ♥

Tony var så duktig och krattade undan en massa löv. Nu ligger de i högar i alla fall. Det gäller att samla ihop allt innan de blåser iväg igen. 🙂

Nu står det bara en fin kruka med lite höstblomster kvar på uteplatsen på framsidan.

Trappan har varit kaos. VI har haft mattor hängt på räcket och stövlar stått i trappan. Men nu så rensade jag undan allt. I lilla träbehållaren ska det stå och en gran sen.

Så ja, då var trädgården avbockad också!

Berätta, hur går det för er????

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bea
Bea
6 years ago

Tack!
Jo, ganska bra tror jag.
Har fått gjort några punkter som tex garderober, badrumsskåp och en del köksskåp. Det blir ju alltid lite rörigare under tiden o de e inte min favorit
Och jag undrar om jag ska hinna allt.
Men konceptet är kalas!
Bea

anneli
anneli
6 years ago

Ganska bra..har äntligen fått ordning på garaget. Har börjat med tvättstugan men idag blev det inget gjort. Somnade först kl 04:00-07:30. Det är för lite sömn för mej om jag ens ska kunna göra något..bara disk och matsal blev det idag.. Ska försöka sova snart. Trött så jag mår illa. Nya tag imorgon.

Nästa inlägg

Saffranskaka med lingon och vit choklad

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x