Klädtips

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Indiska

Halloj igen godingar.

Något som jag aldrig trodde innan jag lite smått började samarbeta med Indiska var hur mycket fina kläder det fanns. Jag har nog alltid sett Indiska som en inredningsbutik, men har fått lära mig att så är det ju inte alls.

Nu finns det dessutom en massa fina kläder till bra priser. Kolla bara!

1) Tunika

Koftan är ju så fin så det är inte klokt, lite Odd Molly-style i stilen. Älskar båda tunikorna också, helt min stil. Blusarna är också så fina och jag gissar att den vinröda döljer de mesta hull man har på magen. Byxan såg också väldigt snygg ut när jag kikade närmare på dem.

Resten av REAN hittar du här. På viss REA får man nu 50% rabatt ytterligare, ange koden 50SALE i kassan så dras det av ytterligare.

Den här tunikan som jag by the way älskar är också på REA nu. Perfekt till ett par tjocka svarta strumpbyxor eller tajts under vinterhalvåret. Jag har haft den till svarta höga stövlar också. Har använt min massor.

Yes, det var dagens tips! Nu ska jag hasta vidare här.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

VECKANS LISTA

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x