Dags för en förändring

Hej finisar!

Alltså, idag har jag verkligen haft tunghäfta. Jag har inte haft nånting att skriva alls….så konstig känsla. Det händer typ aldrig men idag var det verkligen helt tomt. 🙂

Jag var och tränade förut…..träffade på så många gamla vänner och blev mycket mer energifylld, precis vad jag behövde nu. En fd kollega till mig ska ställa upp i Luciapokalen i december. Hon är i min ålder och så sjuuuukt vältränad. Blev sååå impad av henne. Hoppas hon vinner hela skiten. Träffade min duktiga franstjej också, hon är också grymt vältränad. Jenny som äger Magasinet, wow….så vältränad. Jag blir så inihelskottas imponerad av människor som tränar målmedvetet och förändrar hela sitt väsen. Mående och kropp, ja hela skiten. Jag vet vilket hårt jobb det ligger bakom det alltså och kommer förmodligen aldrig klara av det själv, men jag ska bannemig försöka för jag vill också må bra i kropp och själ.

Min träning då? Ja nu kan jag knappt lyfta armarna. Har inte kört jättetungt, inte alls. Men jag har muskler som är så krampade av att sitta vid datorn så mycket som jag gör, och gör jag inte det så bakar jag. Armarna alltid framåt. Jag har ju en hel del spänningar i kroppen och när man väcker såna muskler till liv med lite styrketräning kan det ju vara rätt jobbigt och smärtsamt. NO SHIT! Säger bara AJ som fan. Är rätt orolig för hur min träningsvärk kommer vara…. voi voi voi.

Måste berätta. Idag har jag bokat tid till något helt crazy! Ojoj, jag vet inte vad jag håller på med? Jo, förresten. Det vet jag….jag är så sjukt less på hur jag ser ut just nu. Jag behöver en förändring. Så då bokade jag tid till bästa Chanel för en omvandling. Vi börjar den 23:e. Holy moly, vad har jag gjort? Jo, just det. Det handlar om håret, ni kommer få se sen såklart.

IMG_3544

Skulle lätt kunna sätta i mig en skål av allt detta idag. Men med tanke på att jag skulle visat er mina klänningar idag och mer eller mindre kände mig som en liten julegris så borde jag låta bli. PMS:en är såhär….den är inte nådig just dagarna innan det är dags. Inget självförtroende what so ever har man heller. ”Jag är ful och fet” type of thinking du vet. Så less på det också…..varför är det ibland så svårt att bara älska sig själv som man är?

Jag tänker krypa ned i soffan nu och bara vara snäll mot mig själv. Ta en värktablett för allt det onda och hoppas på en bättre dag imorgon. Det är FINFREDAG imorgon hörni. Hur många är ni som gör er till lite extra på fredagar?

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madde
Madde
6 years ago

Nickar igenkännande när jag läser det du skriver! Känner exakt samma! Har också bokat tid för att förändra håret! Haha! Hoppas du får en bra finfredag! Så skönt att känna att man inte är ensam! Kram

Nästa inlägg

Fyllda smördegsmuffins

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x