Monchhichi

Godmorgon Sköna Söndag!

Åh, här är det slapp slapp slapp. Men snart måste vi rycka upp oss. Eller slapp, jag har snyggat till min karl. Han såg ut som en monchhichi apa. Haha minns ni dom?!

Nu ska den där lilla täppan uppe på håret växa ut bara så är vi på banan igen. Vi ser så sjukt trötta ut, det är vi också. Sega som tusan. Men men, snart ska Milo på fotbollsträning och jag ska försöka jobba undan under tiden. Sen är det kalas också, så innan det ska här inhandlas present. Så sjukt svårt det är att köpa present till en klasskompis sådär tycker jag. Man har liksom ingen aning om vad de gillar, men Milo hade en ide så det gäller att lita på hans ide helt kallt.

Hörni, så smidigt recept på bröd jag hittade i morse. Perfekt när man vill svänga ihop det sådär supersnabbt. Milo var lyrisk och Tony hummade högt. Recept kommer såklart.

Jag vill hinna till Mall of Scandinavia idag också. Herreminjee, vad mycket man vill hinna med ibland alltså. Får se hur det blir med det? Ha en fin dag så hörs vi sen.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
6 years ago

Min äldsta son är snart 10 och ja det är verkligen supersvårt med presenter till hans kompisar! Framförallt killar kan jag tycka. Så vi brukar ge presentkort på bio och så skriver vi på kortet att killarna kan gå tillsammans o den som fyller år får välja film 🙂 Har varit mycket uppskattat!

Nästa inlägg

Lördagslistan

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x