Morning Söndag och eget hår

Ja men hejsan alla.

Jag hade sån Söndagsångest igår. Fyyyy….kunde inte låtsas vara glad och glättig alls och somnade tidigt. Är svag och känslig också för precis allt dagen innan mens. Låttsårad, ledsen och så trasig kände jag mig. Men idag kom äntligen mensen och man kan börja se fram emot ett mer normalt liv.

Syns på mina ögon att jag inte var riktigt ok här. Ville mest visa att jag börjat förbereda mig för nytt hår på torsdag. Plockat ur alla extensions så bara mitt eget hår kvar nu. Det är slitet i topparna och lite knorvigt känns det som, men med lite behandlingar kan jag nog få lite ordning på det innan det är dags för förändringen.

Innan kalaset igår så hann vi med en snabblunch på Donken. Tog en ceasarsallad.

Milo var sen på kalas och vi åkte med kärra och körde lite rensning. Bästa bästa när man får rensa! Idag skulle jag redovisa min rensning men den är inte klar än så jag har liksom inga bilder att visa, får bli lite senare på veckan.

Hur går er rensning?

Idag behövde jag rensa skallen lite och behövde göra mig av med känslor som tagit väldigt mycket energi. Mitt bästa tips då är att ge sig av och bara gå och gå.

Före promenaden!

Efter promenaden. Ser ni? Lite mer glöd i ögonen och röda kinder. En timma och 21 minuter blev det! Nästan 8 km då jag gick i en takt som ryggen klarar av. Ljuvligt!

Nu ska jag jobba vidare här. Den här veckan känns händelserik så jag tror att det kommer återspegla sig på bloggen också.

Vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Veckomatsedel

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x