ANNONS

Bygget går framåt

/

Goodmorning torsdag!

Idag skulle jag åkt på ett möte i Sthlm men det blev flyttat. Rätt skönt faktiskt för jag känner mig lite hängig.

Så idag är det ”bara” håret som ska fixas. Åh herreminjee säger jag vad jag börjar bli nervös! Detta är nog den största förändringen jag gjort någonsin. Vet inte om jag blivit galen men jag vet att jag är galet less på hur jag ser ut. Därför behövde en förändring hända!

Hörni! Igår var vi förbi exet Magnus bygge. Kolla! Det börjar hända grejer minsann! Nu är fönstren i och dörren monterades igår. Taket är på och nästa vecka börjar nog panelen utanpå att sättas. Det är också då allt inuti ska börja ta form.

Det är än så länge bara ett skal alltihopa. Dock så fick man igår ändå en känsla av var alla rum skulle vara och hur fint jag tror att det kommer att bli. Det är jättekul att se all förändring nu, det händer massor hela tiden.

Nä, nu är det morgonbestyr här hemma för att få iväg barn till skola osv. Jag kommer uppdatera min Instastory med lite från frisörbesöket så följ mig gärna där ➡️ @niiiniskitchenlife

Vi hörs av lite senare. ❤️

Kram Nina

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00