BLACK FRIDAY

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Cellbes, NordicFeel , Indiska och Eat Sweden

Jag vet att några av er varit fantastiskt laddade för BLACK FRIDAY!

Det är idag man liksom trycker på knappen för julförsäljningen. Jag blir glad när jag får tipsa er om bättre priser såklart och tänkte idag stolpa upp alla erbjudanden som jag vet om.

IMG_8384

Den här fantastiska doften och nyheten från Gucci.

clinique consealer

Fynda makeup till 15% rabatt. Här visar jag min underbara >>line smoothing concealer från Clinique<<. Precis vad det låter som, det suddar ut linjer och ger dig en mycket piggare blick. Denna är verkligen superbra!

clinique fuktkräm

Bästa krämen ever! Är så bra i min hy nu och har verkligen gett mitt ansikte ett lyft efter jag började använda dessa.  >>all about eyes<< från samma märke är mitt hetaste tips. Just nu får du 10% rabatt på hudvård.

________________________________________________________________________________________________________

black friday

Rusa också in till >>Bagaren och Kocken<<och fynda allt från köksassistenter till brödrostar.  Upp till 80% rabatt på utvalda produkter!

___________________________________________________________________________________________________________

image4

cellbes

Klicka dig också in på >>Cellbes<<. Där hittar du utvalda produkter till 30% rabatt.

___________________________________________________________________________________________________________

indiska

Rusa in på  >>Indiska<< också. Där är det 30% på hela sortimentet!

___________________________________________________________________________________________________________

IMG_8370

Sist men absolut inte minst så påminner jag om dessa underbara böcker som enligt mig är en av de absolut bästa presenterna!

Vill du gå 2 på restaurang eller spa, men bara betala för 1? Lyssna noga nu. Du kan alltså köpa en bok till en vän, till pappa, mamma, barnen eller syskonet. Ja, vem som helst liksom! Kan känna att detta vore en toppenpresent att ge sina anställda också.

Den här boken säljs i begränsad upplaga och varje bok är numrerad, så de är exklusiva även om efterfrågan är större än vad det finns upplaga. Du har chansen att klicka hem den här boken till rabatterat pris för att du läser mig blogg. Du pyntar 395 kr för den här boken, men med min rabatt så blir det bara 345 kr. Ja precis, du som läsare får 50 kr rabatt om du anger NIIINIS som rabattkod när du beställer böckerna. Kom ihåg att det ska vara 3 i:n i början av Niiinis. 

Du kan välja på flera böcker. Det finns för 3 områden i Sverige och årets nyhet är att det finns VEGO och SPA nu också. Du kan läsa om allt >>HÄR<<. Glöm inte rabattkoden om du handlar!

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

FINFREDAG it is!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x