Godmorgon hektiska dag

Godmorgon godmorgon!

Tidig morgon här hemma. Jag sitter och äter morgonens frukost till tända ljusmys. Har jobbat sen kl 04 denna morgon. Haha! Verkar fasen inte klokt på en fläck men det är så jag måste förvalta mina dagar för att hinna med allt.

Ja, detta mörker var det ja, det vänder ju inte förrän ett par dagar innan jul, så det är några månader kvar av ”tända ljus” morgnar. Mysigt ju, och snart när jag får julpynta så kommer morgnarna vara ännu mysigare!

Morgonens frukost består av keso, lite vaniljkesella och solrosfrön. Jag har startat ett mat och träningsschema i 8 veckor nu, någon frågade angående det och jag kan berätta lite mer om det senare om ni vill? Jag har ätit lite dåligt under en längre period och inget i mig mår bra av det, så nu vill jag vara lite snäll mot kroppen ett tag. Ska se om detta fungerar med mående och kropp? Ska bli spännande!

Idag väntar möten, jobb och senare ett kärt återseende med en kär vän. Saknat henne så!

Iiiiih förresten….hörni, jag har så mycket att berätta för er och ska göra det i slutet på veckan. Det är så kul det här med att man vill dela allt med er, som att ni är en kär gammal vän som man tänker på att ringa när man har något att berätta. Hihi….

Nä, nu måste jag sätta igång här så vi hinner! Har med mig kameran idag och ska VERKLIGEN försöka vara duktig och fotografera lite mer.

Ha en fin dag!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mamsen är hemma!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x