Som McGyver i storstan

Halloj!

Vi har just landat hemma efter en dag i storstan. Fifasen, jag körde runt som i värsta McGyver anda. Fram och tillbaka på möten. Jag brukar förlägga allt sånt på en och samma dag, dock så har jag fler imorgon så denna veckan blev det mer än vanligt.

Vädret var ju bara så blöööööök! Så grått och tråkigt så man kunde tro att det lagts en grå blöt filt över hela Sverige!

Idag var jag bl a på ett uppstartsmöte med min nya ”host”. Jajemensan – fr.o.m 7/12 blir jag min egen igen och har de här fantastiska människorna på Cure Media som säljteam för min blogg. Kolla in det här gänget alltså?! Haha….helt underbart! Min kontakt Simone tog bilden tyvärr så hon blev inte med i bild. Känns så jäkla bra i magen detta. Jag har haft det toppen på Loppi med kände att jag ville bli min egen nu.

Efter möten så for jag ut till den här toppenbönan. Alltså, som jag älskar den här bruttan alltså?! Hon är en ”match made in heaven” med mig, vi har exakt samma humor och jag trivs så sjukt bra i hennes sällskap.

Jag minns första gången vi sågs. Då åkte jag till Taxinge slott och fikade och gick förbi inspelningsplatsen. Då kom hon fram till mig med sitt underbara leende och sa ”Jag följer dig på Instagram” och på den vägen är det. Nästa gång jag såg henne så vann hon ”Hela Sverige Bakar”. Jag satt i publiken och såg när hon förenades med sin familj efter 3 veckor ifrån dem. Hur hon grät, hur hennes son grät. Å jaaaag grät desto mer, det var så otroligt känslosamt!

Vi har klickat från första början. Nu håller hon på och ska lägga ner sin blogg och jag bara vägrar gå med på det! Hon har alldeles för mycket potential och är alldeles för duktig för att bara lägga ned. Hon sliter dessutom som ett djur med familjepusslet, som massör, som instruktör och receptionist på Sats. Så snälla ni, kan inte ni bara klicka er in hos henne och ge henne lite trafik så kanske hon ångrar sig. Hon kanske får upp någon form av glöd och vill fortsätta blogga. Jag VILL verkligen inte att hon slutar. Kika in ➡️ HÄR så blir jag glad och Carro blir nog ännu gladare!

Hon bjöd på så sjuuuuukt god hälsosallad idag. Idag var första gången som jag åt granatäpple, trott att jag är allergisk men det var jag inte och det var så sjuuuukt gott! Måste få receptet på denna härlighet! här ska tammetusan strösslas på granatäpple på allt! Haha…. typiskt mig och snöa in fullständigt på saker.

Nu ska vi försöka ses igen i mellandagarna med våra familjer. Vi har ju pojkar i samma ålder och det är ju underbart att de också funnit varandra! ❤️

Hepp – nu väntar lite kyckling med sötpotatis till middag. Ha en fin kväll nu hörni.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
6 years ago

Du vet väl att man kan köpa fryst granatäpple så kan man alltid ha det lätt hemma

niinis
niinis
Reply to  Eva
6 years ago

Måste köpa flera kiiiiilo nu. Tack för tips! ❤️

Helene Eriksson
Helene Eriksson
3 years ago

En lite udda fråga men är din man body guard åt nån kunglighet? Det kanske man inte ens får berätta isf. Såg nämligen en man med samma halstatuering i en bild nyligen. Verkligen lik han som sitter bredvid dig i bilen.

niiinis
niiinis
Reply to  Helene Eriksson
3 years ago

Nej det är han inte. Det var dock han på bilden du såg. 😀

Nästa inlägg

Saffranssemmelmuffins

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x