Sjunger du?

Men heeeej mina fina!

Gårdagen bara gick ju, herreminjeeee…. i 300 blås. Kom hem från möten, lagade mat, åt och typ somnade. Ja ni vet ju att jag vaknar runt 2 blecket så kvällarna är inte långa i mitt liv just nu. Haha! Hade planerat ett inlägg innan jag somnade men det blev som jag blev knockad medan Tony och Milo var på fotbollsträning.

Men vad jag har skrattat åt era kommentarer om det här med att barnen ska pynta granen. Vi verkar vara fler som skulle kunna vinna ”Mom of the year award” låter det som. GE FAN I MIN GRAN UNGE liksom. Som tur är tycker Milo det är kul med pynt i ungefär 5 minuter, sen skiter han fulla fan i det. Jag frågade faktiskt, efter tips ifrån er här, om han ville ha en egen gran på sitt rum som han fick hänga vad han ville i? ”VARFÖR?” frågade han. Haha….. så nej, not so interested om man säger så. 🙂 Tur det…..piuh!

På väg i bilen i morse. Det började med en riktigt mörk och grå morgon som under resans gång artade sig och blev riktigt härlig. Vi lyssnade på gamla låtar i bilen i morse och sjöng riktigt högt. Jag ÄLSKAR sånt! Jag älskar och sjunga i bilen. I morse kom jag på hur mycket jag saknat Tonys sångröst också. Han är grymt duktig på att sjunga och har ju tidigare sjungit i band också. Blir varm i hjärtat av hans sångröst, den ger mig så fina minnen från när vi träffades.

Apropå sjunga i bilen. Kompis Maria och jag kunde åka runt hela vår kommun förr och bara sjunga högt i bilen. Vi sjöng så taket skallrade tammetusan! Haha…. Å varje gång som det var/är fest, så nog är det hon och jag som står vid musikspelaren och sjunger högst av alla.

Musik alltså, det måste vara ett lyckopiller av rang. Har du testat att slå på lite musik när du känner dig deppig? Alltså någon låt som du tycker om riktigt mycket? Snacka om att det sätter igång alla lyckohormoner man har i kroppen alltså! Brukar du sjunga? Eller sjunger du bara i duschen eller när ingen hör? 😉 Det är en jäkla akustik i duschen annars. 🙂

Idag är min arbetsplats på Waynes Coffee i Hammarby Sjöstad. Såååå trevlig kille som jobbar här,  blev alldeles tagen av hur trevlig han var faktiskt. Gud vad jag gillar sånt! Det gör att man vill rekommendera det till hela världen. Jag fick veta att han är ifrån Grekland från början och jag hann berätta om mitt matschema också.. Haha! Här är vi inte blyga.

Nä, nu måste jag jobba på allvar här. Vi hörs av lite senare!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina S
Nina S
6 years ago

Jaaaa! Sjung – så skoj! Jag sjunger i Joyvoice som finns typ i hela Sverige. Ger sån energi – gå med i en kör är mitt tips!

Th
Th
6 years ago

Sjunger bara i min ensamhet,men tar ofta i så hela grannskapet hör väldigt befriande..men har så fruktansvärt dålig sångröst ! Ha en fortsatt fin kväll! Kram ❤

Nästa inlägg

Magisk chokladkola

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x