Snyggaste julklänningarna

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Cellbes och Bubbleroom

Är ni klara med vad ni ska ha på er på julafton? Det roliga är att en del lägger ned hjärta och själ på att klä sig till julafton. Andra bryr sig inte nämnvärt. Vilken sort av person du än är så blir det ju oftast en jäkligt trevlig jul, finklänning eller inte.

Personligen vill jag klä mig fint på julafton. Hela familjen klär upp sig för denna högtid. Något jag dock lärt mig genom åren är att det gärna får vara en bekväm klänning. En klänning du kan äta i. Må bra i. Släppa ut julskinksmagen i. En klänning att fisa om det nu skulle behövas.

Jag kan ännu minnas de klänningar som satt fint och bekvämt i början av dagen…. för att på kvällen bli som en briserande bomb. Strumpbyxorna spänner överallt, magen gör ont av det hårda tyget runt magen. Man vill inget hellre än att kliva ur klänningen, släppa ut magen och också släppa sig då magen är totalt sprängfull av luft. USCH! Vidrigt!

Denna månad brukar det ju inte bara vara julafton man vill klä upp sig lite extra för. Det är julfester, glöggmingel, avslutningar och middagsbjudningar som löser av varandra. Här har jag tagit fram 6 st klänningar för alla sorter och alla tillställningar.

julklänningar

Klänning 3

Just nu har Cellbes 30% rabatt på tunikor och klänningar om du vill fynda. Kila in snabbt då för idag är sista dagen med just den rabatten.

julklänningar 2

Klänning 3

Jag måste bara tipsa om >>Bubbleroom<< om du vill ha massor med utbud på klänningar. Det finns HUUUUUR mycket som helst. Bara till att välja och vraka!

Hoppas du, vad du än gör, får en riktigt bekväm jul i alla fall! 🙂

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Lövström
Sara Lövström
6 years ago

Jag skulle bjuda mina föräldrar och syskon med familjer(9 vuxna och 4 barn), på min 30-årsdag i januari, på en härlig grillmiddag! Då kan jag enkelt anpassa middagen efter olika specialkoster, det skulle underlätta såå mycket och kännas så lyxigt att få bjuda på grillat mitt i vintern

Sara Lövström
Sara Lövström
Reply to  Sara Lövström
6 years ago

Den hamnade fel‍♀️

Nästa inlägg

Risgrynsgröt på kokt ris

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x