Bästa julklappen

Inlägget presenteras i samarbete med BokaDirekt.se

Hörni, dags för ett julklappstips. Det här kan jag tycka är helt fantastiskt att ge bort nämligen. Alltså… har man svårt att komma på vad man ska köpa till någon så kan jag garantera att detta kommer vara uppskattat. Jag skulle i alla fall bli superglad, det kan jag säga!

naglar

Tänk att få ge bort nya härliga naglar till någon? Eller massage, samtalsterapi eller varför inte ett frisörbesök eller naprapat?

bokadirekt

Man kan inte säga det bättre ju! GE BORT EGENTID! ♥ Det är precis vad man gör med ett sånt presentkort. Det absolut fiffigaste i allt detta är att den som får presentkortet själv bestämmer vad den vill göra och vart. Det finns mer än 3000 ställen i Sverige som du kan boka på! Ge bort det till mamma, pappa, syrran, kompisen eller varför inte de anställda på jobbet? Det går att få en offert på det också minsann.

När du handlar presentkortet så dimper det ner i din inkorg som en PDF-fil i samma sekund som du handlar det. Om du vill kan du få det hemskickat lite exklusivare också. Såg att de hade jättefina erbjudanden tillsammans med Glossybox nu.

Köp ditt presentkort HÄR!

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Annorlunda lussekatter med vanilj och vit chokladfyllning

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x