Att orka stå emot

Go’kväll i stugorna!

Åh, ibland blir man bara så tacksam för allt som den här bloggen gett mig. Vänner, medsystrar, stöd och hjälp! Det sistnämnda är fantastiskt på alla sätt – alltså den hjälp som jag får ifrån er.

Ni vet ju att jag efterlyste progesteronkräm va? Ja tills att min kommer på posten då det var 5-10 dagars leveranstid. Häromdagen fick jag ett mail ifrån en tjej som ville avvara sin till mig.

Ämen min tacksamhet vet inga gränser! ❤️ Alltså, hur snälla människor finns det liksom?

TACK SNÄLLA FINA ANETTE! ❤️❤️❤️❤️

Min sömn är alltså räddad nu fram tills den kommer! Blir på riktigt rörd ända in i hjärtat av sån här godhet. Hur stolt jag ska vara som har såna här läsare på bloggen.

Ska tilläggas också att både Satu och Carola, några av mina bästa vänner, gett mig kräm också! Ja så att jag klarar mig. Jag kommer aldrig att sätta mig i den här situationen igen. Man ska inte bara ”tro” att man har en kräm ligger och skräpar när man inte har det.

Idag hade jag mys hemma hos mamma och pappa en stund, ibland behöver jag byta arbetsplats. Ja så att jag inte bara sitter i mitt hem och jobbar, det kan bli så himmelens ensamt och enformigt ibland. Jag gosade ner mig i mammas nya fåtölj som hon fick på sin födelsedag. En tjock filt och en brasa tänd, hur mysigt? Käkade godaste mellanmålet också. Minikeso, clementin och massa kanel. Sååå gott! Dock så fick jag sån huvudvärk sen så då la jag mig och somnade i ett par timmar. HÄNDER ALDRIG! Var ju helt borta när jag vaknade. Missat två samtal från Tony så han undrade nog var jag tog vägen helt plötsligt?

Den här fisen fick en del pengar i födelsedagspresent igår, gissa om de pengarna brann i fickan idag. Vi lovade att vi skulle åka till Gamestop och kolla.

Han hittade ett nytt bilspel och headset till sitt x-box. Han vill ju så gärna köpa skjutspel men jag är fasen stenhård där. Han spelade nåt slags spel som är för äldre barn och började drömma mardrömmar. Hepp, då var det slut på sånt…. så han börjar haja att det inte är nån ide att försöka tjata sig till det heller.

Det där kan vara så svårt. Det finns ju åldersgräns på spelen av en anledning men det kan vara lätt att ge efter för att, som Milo brukar säga ”Xxx får minsann ha ett sånt spel och xxx har spelat det massor!”

Då brukar jag säga ”Jag är din mamma och inte xxx mamma, hos oss gäller de här reglerna, vad dem har för regler ja det får xxx:s mamma och pappa bestämma”.

Ett dilemma som förälder…..

Störtnöjd och på väg hem igen.

Såååå min stil på julpynt i år! Det här var så fint tyckte jag. Erikslund hade julpreppat snyggt! ❤️

Det här inlägget blev verkligen skrivet i flera omgångar. Så blir det när man somnar på soffan. Men, nu ska det sovas igen här….förhoppningsvis.

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elisabeth
Elisabeth
6 years ago

Håller helt med dig när det kommer till skjutspel. Blankt nej för sånt hör hemma med min 11-åring. Det finns väl en anledning till att vissa spel har åldersgräns tycker man ju!!
Grattis Finland!!
Kram Elisabeth

Anette
Anette
6 years ago

Vad bra att paketet kom fram, ha det så fint fina Nina kram Anette

Nästa inlägg

Laktosfri och glutenfri Janssons Frestelse

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x