Julklappsspel?

Hur gör ni? Handlar ni fortfarande julklappar till varandra? Ja ni vuxna alltså? Det är bara för något år sedan som mamma och pappa slutade köpa ordentliga (läs dyra) julklappar åt oss barn. Jag blev skitsur. Haha….. Ja men vafasen, det var liksom höjdpunkten med julafton. Den där stora julklappen från mamma och pappa liksom. Rätt vad det är så snor dom in den och det blir inget mer sånt…. 🙁 Tacka fan för att man blir sur. Hahaha…. nja, jag överdriver lite. Men det har ju varit trevligt minst sagt.

Nuförtiden så köper vi bara små julklappar åt varandra. Den får bara kosta 100 kr. Men i år tror jag att vi ska införa julklappsspelet. Det har vi aldrig kört tidigare men det låter så jäkla kul ju. Det finns ju en uppsjö av dessa julklappsspel. Den senaste jag hörde talas om var en där man skulle försöka öppna paketet med grillvantar på sig och hann man inte öppna på den tiden som var satt gick turen över till nästa osv. Haha….detta måste ju garanterat ge en hel del skratt.

Den som exet och hans familj kör är att alla köper ett varsitt paket för ett bestämt belopp. T ex 100 kr. Sedan läggs alla i mitten av bordet. Med tärningar sedan ska du slå en sexa eller ett par. SÅ du har 2 tärningar alltså. Den som får en sexa eller ett par får välja ett paket. Hela spelet spelas på tid. När sedan alla paket är tagna så fortsätter man slå tärningarna men då får man sno paket av varandra tills tiden gått ut. SÅ – JÄKLA – KUL!

Har ni något kul julklappsspel att tipsa om så får ni gärna göra det bland kommentarerna.

Här nedan tipsar jag om några julklappar under 100 kr.

julklappar under 100 kr

Bricka 

2
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Viola
Viola
6 years ago

Massor med bra tips! Vi köper en julklapp till en vuxen (drar lott på Midsommar afton om till vem vi ska köpa till) och den får kosta max 500 kronor, sen barnen är det fritt fram att handla till 🙂 Sen ska vi ha julklappsbyte på jobbet, då får klappen kosta max 100 kronor OCH ska passa till både kille och tjej, är svårare än man tror att hitta ngt som passar alla…
Hur har det gått med Maj-Lis och hennes bitande/rivande förresten?

Nästa inlägg

Silviakaka med saffran

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x