Välkomna hit! ♥

Men heeeeeeeej!

Jag är tillbaka, äntligen! Har saknat er och vandrat av och an som professor Baltazar i väntan på att bloggens byte av plattform ska vara klart. 🙂 Det är ovant att inte själv bestämma när man ska blogga och inte. Jobbigt när man INTE får. Haha…. man är som ett barn tammetusan.

Ja välkommen till min ”nya” blogg. Va tänker du? Här är allt som det brukar ju. Ja men preciiiis….jag ville inte göra för stora förändringar och ville att alla skulle känna igen sig. Adressen är ju den vanliga liksom, bokmärk gärna niiinis.se  så att du enkelt hittar den när du vill in och kika hos mig.

Här är egentligen de enda förändringarna. Från datorn är det numera enklare att hitta mina kategorier. Sedan finns det en ikon för Faccebooksidan och Instagram. Kanske ska vi lägga in en Youtube där uppe sen också när jag kommer igång med den på allvar? Ska kolla med teknikerna.

Skulle det vara så nu att något strular så hojtar du bara till bland kommentarerna. Allt är bra att veta och jag vidarebefordrar det till teknikerna direkt.

Nu ska jag åka och hämta två av mina barn. Det är fredag och Godisgallerian väntar förstår ni. Själv har jag inte stoppat något sött i munnen (förutom lite honung) på snart två veckor. SÅ-JÄKLA-STOLT! Jag kör ju mitt mat & träningschema nu i 8 veckor men ska SJÄLVKLART sväva ut i jul. Det skulle jag ALDRIG missa. Jag älskar ju verkligen allt med julen, maten mest tror jag….och godiset. Jag ska rulla runt som en stinn liten julegris på ryamattan i min juliga glittriga klänning på julaftonskvällen tammefasen!

Vi hörs snart igen!

Kram Nina

PS: Glöm inte att bokmärka Niiinis Kitchenlife!

12
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
test
6 years ago

test

Kina
Kina
6 years ago

Grattis till din nya blogg!

niinis
niinis
Reply to  Kina
6 years ago

Tack fina du! ❤️

anneliesblomsterochbakverk
6 years ago

Så härligt att du är din egen och ser jättefint ut!

Madde
Madde
6 years ago

Grattis till nya bloggen!
Du skulle ju berätta mer om ditt matschema??

Ewa
Ewa
6 years ago

Gillar din blogg och vill tacka för tipset ang Tant Gredilin, vilket mysigt ställe.

Nästa inlägg

Rullande kontor

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x