Fynda julklappar……till sig själv

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Cellbes, NordicFeel och Cervera

Denna Söndag ville jag tipsa dig om lite erbjudanden som ligger ute just nu. Varför betala mer när man kan betala mindre om man ändå ska handla julklappar och presenter tänker jag? Du vet väl att man kan handla presenter till sig själv också? 😉

Finntrasa som jag är så måste jag ju bara tipsa om dessa favoriter från Iittala. Cervera har nämligen ett riktigt bra erbjudande på dessa populära finglas just nu.

Både >>vitvinsglasen<< är nedsatta mellan 25-29% nu. I runda slängar kan man säga att man får 4 glas till priset av 3 just nu.

 

Nästa grej då? Minns ni ansiktsmasken jag berättade om att jag skulle testa?

>>Exuviance rejuvenating treatment masque.<< Sverige – vi har ett resultat. Haha….. Nä men skämt åsido, man skämtar faktiskt inte om bra grejer. Så är det. Jag har inte hunnit använda den så mycket som jag skulle önska, men wow säger jag bara av de få gånger jag gjort det.

Sorry för påsarna under ögonen, bilden är tagen i morse och som jag skrev blev det ynka 4 timmars sömn inatt. Men i alla fall….. I morse gick jag upp för att lägga masken. Den är perfekt att lägga när man känner sig trött och sliten dessutom. Man får som en fräschhetsinjektion rätt in i fejset. Till en början så känns det nästan lite svidigt när man lägger på den, men sen torkar den och känns bara alldeles underbar.

Det är sen man börjar att dra av den. Med detta lilla lager av ansiktsmask följer all skit du har ligger i porer och i ansikte. Så himla fräsch känsla. Gör inte alls ont att dra av den utan den lossnar fint och mjukt.

Jag som är lite intresserad av sånt här, dissekerade ju sen dessa slamsor som jag drog bort. Mycket riktigt så följer skit med och känslan i ansiktet efteråt ska vi inte ens tala om! Ämen ljuvligt! Jag kunde också se att porerna blev mindre. Känslan är att ansiktet är så otroligt lent och fräscht efteråt. Man riktigt känner hur den har återfuktat och rengjort på djupet. Detta är ju en antiage mask som hjälper till att reducera fina linjer och hindrar nya från att komma. Alltså, jag ger lätt 5 av 5 Niiinisar till den här masken. Helt fantastisk. Finns liksom ingenting att klaga på, tänkte om man ändå hade känts torr efteråt men det gör man inte heller…. Så stort RECOMMEND på den! Förstår verkligen att den fått toppbetyg av alla. Länk till den hittar du under bilden på själva masken. JUST nu är det 15% rabatt på alla Exuviance produkter så skynda fynda. ♥

Hörni, ett jätteviktigt tips! Just nu har Cellbes 30% rabatt på utvalda jackor. Bl a de du ser i mitt lilla collage här ovan. Rusain och kika om du är på jakt efter en jacka säger jag, du hittar jackorna som det är erbjudande på HÄR.

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kajsa
Kajsa
6 years ago

Hej! Den här ansiktsmasken blev man ju sugen på! En fråga: tuben rymmer 74 ml, hur många masker bedömer du att det räcker till?

niinis
niinis
Reply to  Kajsa
6 years ago

Oj, det står att man ska ha på ett jämnt lager. Jag har det och bedömer att detta kanske går åt storlek av en tärning typ. Så svårt att bedöma i ml dock.

Kajsa
Kajsa
Reply to  niinis
6 years ago

Tack för svar! Då är den väldigt dryg alltså!

Nästa inlägg

Pulled chicken JULMUST

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x