I sminkväskan

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för NordicFeel

Tänkte jag skulle bjuda dig på några härliga sminkprodukter i min sminkväska som man klarar sig väldigt långt på. Jag gillar t ex ögonskuggspaletter. Mest för att det finns många färger att välja på och för att du bär med dig alla. Du kan också få till en rouge utav någon och t.o.m lite läppstift om det krisar.

Läppglansen från Clarins är superfab, den jämnar till läpparna och ger en hållbar vårdande glans. Superlike! Ögonskuggspaletten använder jag massor, både till vardag och till fest. För att vara en så billig sminkpalette så är färgerna skitbra. Mycket pigment och hållbart. Extra hållbart om du använder en bra primer också. Kajalen från ISADORA är grym. Mjuk och massor med pigment. Ögonbrynsskuggan är toppen på alla sätt. Sitter bra och ger fin färg. Den använder jag också dagligen.

Här en sminkning som blivit något av en favorit!

Jag använder de två skuggorna högst upp till höger på paletten. Blandar dem lite och sen har jag det i globlinjen. Sedan tar jag den något guldiga beiga skuggan näst längst ned till vänster på själva locket. Blandar lite av de jag hade i globlinjen och lägger lite under nedre fransraden också. Sist kajal innanför vattenlinjen både uppe och nere i ögat. Mascara och sen är det klart. 🙂

 Klicka gärna i hjärtat nedanför inlägget om du gillar lite sminktips, ja så jag vet om jag ska fortsätta. Du som undrar? Jag är utbildad makeup artist, därav det stora intresset för makeup! ♥

3
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jessie
Jessie
6 years ago

Kunde inte låta bli att beställa ögonskuggorna! Så många fina färger:)

niinis
niinis
Reply to  Jessie
6 years ago

DU kommer inte bli besviken! Sååå bra palett! 🙂

Maria
Maria
Reply to  niinis
6 years ago

Vad är det för märke på paletten? Har du ngn favorit på concealer för att dölja mörka ringar under ögonen?
Tack på förhand!!

Nästa inlägg

Sjukstuga

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x