Mycket som blev varmt

Go’kväll! ❤️

Jag har sovit i nån timma på soffan här. När Tony kom hem från jobbet så bara däckade jag på soffan. Så skönt det var. Nu ligger jag på soffan och har inte ätit kvällsmat än, skulle dock behöva äta nåt men vad orkar man börja brassa nu? Milo och Tony gjorde jag köttbullar och makaroner till, inget jag äter….

Hörni, här blev det gräddkola med flingsalt på längden och tvären. Gjorde 2 satser då den första skulle gjort oss alla tandlösa. Blev lite för varmt och därmed lite för hårt. Men det är också gott, så absolut inget man kastar. Imorgon fortsätter vi. ❤️

Milo ligger het som en kamin i sin säng här. Det är tydligen något som går på skolan. Hoppas det går över lite snabbt. Såg dock att en av mammorna i klassen skrivit att hennes jänta haft 39 graders feber för fjärde dagen i rad. Uscha….

Nä, nu måste jag gå och stoppa nåt i munnen. Sen ska jag fortsätta kolla Svenska Hjältar, kollar du?

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
6 years ago

Krya på Milo!

Helen
6 years ago

Mm låter Gottigt! Jsg gjorde dumlefudgr igår, ha en fin dag Nina!

anne
anne
6 years ago

Tittade på svenska hjältar igår.
Väldigt rörd blev jag.
Så många människor det finns som är änglar. ♥

Nästa inlägg

Glutenfritt vörtbröd

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x