Bastant hane

Gokväll!

Ja här har det inte hänt så mycket mer än att det tillbringats all tid här hemma. Jag har iofs bakat och jobbat en hel del, ibland får man massor gjort.

Majlis satt så nyfiket och tittade ut på snön idag. Jag ville ha lite luft och tänkte att hon skulle få känna på snön, hon har ju aldrig gjort det. Tog på henne selet och så gick vi ut.

Det var ungefär som att vara ute med en iller. Haha…. hon kröp omkring som en sån. Livrädd, skakade i hela sin lilla kropp och ville bara hem. Men nu har hon fått testa i alla fall den lille fegisen. Snacka om att hon har en helt annan personlighet mot vad Toxy hade. Hon är en liten blyg fegis. Toxy var en modig bastant katthane som spöade alla gatans katter, men hundar hatade han.

Nu tuggar hon på Milos gubbar i hans fotbollsspel. Haha….dom är stenhårda så det kan hon ju försöka göra.

Hon har verkligen legat PÅ spelet och så drog hon ett litet ”lir” också. Fotbollsböna den där Majlis, det märks att hon är liten fortfarande för hon hittar något att leka med i varje grej.

Nu har vi precis ätit en übersen middag här hemma. Milo är redan nattad. Tullen, han har dock inte haft så hög feber idag och har tjabblat på som han brukar.

Ha en fin kväll!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
6 years ago

Men så konstigt! Är innerkatter så rädda? Har själv aldrig varit i kontakt med innerkatter utan är bara uppvuxen med utekatter och har aldrig träffat nån innekatt ens:-)
Varför har ni Majlis som innekatt? Känns som ni bor rätt lantligt ändå? Bara nyfiken över valet

niinis
niinis
Reply to  Eva
6 years ago

Hon har aldrig varit ute och hon är drygt året. När vi köpte henne på Hitta Katten hade hon vara varit innekatt varför vi inte tvingat henne att vara ute.

Nästa inlägg

Grekisk kyckling

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x