Vinn 1000 kr på Twilfit

Åh hörni, nu kikar jag in såhär på söndagskvällen och utlyser en härlig tävling! Du har chansen att vinna ett presentkort på 1000 kr på Twilfit. Twilfit som ju kommit att bli en av mina absoluta favvobutiker när jag ska köpa BH. Det var där jag fick veta att den BH storlek jag trott att jag haft var helt fel. Herre, jag har liksom D eller E i kupstorlek, å jag som trodde jag hade C. Haha…. tänk så jäkla knasigt att man är en 40 + och inte har en aning om vad nassarna kräver för storlek.

1) HÄR

Jag köper numera alla mina BH:ar på Twilfit. Den precis ovanför här (nr: 3)  med spetsen över heter Nina och är fantastisk. Jag har 4 såna nu, den finns i vitt också. Den med korset i ryggen har jag också, älskar den när man visar ryggen lite. Tycker den är zzzzzexy. 😉 Haha….jo men man köper på sig om man trivs ni vet. Jag har också en Calvin Klein som jag bara älskar så en ny CK kommer det att bli inom kort. Jag har använt min CK hur mycket som helst. Tvättat den en miljard gång men inget händer liksom. Den är lika fin fortfarande. Så då är det kvalitutta till råga på allt.

Jo, men så hur ska du vinna 1000 kr i presentkort då? Jo, du ska motivera varför just du ska kamma hem 1000 pix på Twilfit och vad du skulle köpa för ditt presentkort. Det gör du i kommentarerna nedanför detta inlägg.

Är du sugen på att shoppa kan jag ge dig en härlig rabattkod som gäller för er som läser mig blogg. Den gäller t.o.m den 31 dec så passa på att bunkra upp med schyssta strumpbyxor, underkläder eller kanske nåt fint att ha under. Det finns ju maaasssa fint på Twilfit. RABATTKOD: NTJUL15 ger dig 15% rabatt på ditt köp!

Men seså, in och tävla med dig nu så har du chansen att vinna 1000 kr i presentkort.

HÄR hittar du till TWILFIT:s webshop, glöm inte rabattkoden!

Lycka till!

1
Subscribe
Notify of
guest

44 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Göransson
6 years ago

Jag skulle köpa en bh pga att jag gått ner 40 kilo och brösten har blivit små och slappa;) Sedan skulle jag köpa en snygg mysbyxa då jag har nervsmärtor och inte kan ha åtsittande byxor

Mary
Mary
6 years ago

För att alla mina underkläder är söndertvättade och utan passform. De som en fån var vitt är solkigt och det som varit svart är grått. Och för att avsaknaden av bröst gör att jag Aldrig prioriterar de små rara liven.

Linn
Linn
6 years ago

Ett presentkort hade suttit perfekt nu! Har ammat i ett år och precis fasat ut den sista nattamningen. Brösten har förändrats under graviditet och amning, så nu är den stora frågan: vad har jag för bh storlek?! Vad passar bättre då än ett presentkort så jag kan shoppa nya BH med professionell hjälp så jag får rätt storlek skulle som sagt köpa nya behväma BHar efter att ha levt i amningsbh i över ett år!

Malin
Malin
6 years ago

Men åh såå fina..
Känner att lite fint under skulle passa bra nu efter en tung tid. Har sparat pengar till en drömresa som vi skulle på nu i december men fick ställa in den o boka av dem pga dödsfall i familjen… 🙁
Vi går nu vidare som man måste o tar nya tag, o skulle vara så kul o klä sig fint till nyår..
Kram till dig o din familj, va rädda om varann!!! ♥️

Jasmine
Jasmine
6 years ago

Jag använder alltid sportbehå för jag hittar ingen BH som sitter snyggt. Om jag vinner kan jag få proffshjälp påm TWILFIT och och hitta rätt storlek. Jag skulle köpa en fin vardags-bh och en extra fin BH med spets och matchande trosa.

Amanda
Amanda
6 years ago

Jag har precis som du hade dålig koll på vilken storlek som egentligen är rätt för mig, men har varit för feg för att be om hjälp på twilfit (handlar alltid där dock, går rakt in och tar samma modell i nån ny färg och samma storlek som alltid utan att ens prova). Så pass tråkig och så pass fel! Men med ett presentkort på 1000 spänn så skulle jag motiveras till att ta mod till mig att äntligen få testa nåt annat och något som är rätt 😉

Lotta olsson
Lotta olsson
6 years ago

Hej! Jag är nyseparerade och har ont om pengar men skulle behöva nya fina underkläder!!

Malin
Malin
6 years ago

Ett bra och snyggt lyft,
för en lite ”hängig” byst.
En snygg förvaring,
tillika en äktenskaplig investering.
Klart att chansen och tävlingen inte får försvinna;
jag vill jättegärna ett presentkort på Twilfit vinna!

Gabriella
Gabriella
6 years ago

Skäms! Jag har inte köpt ny bh sedan dottern kom för 4,5 år sedan.. efter 2 graviditeter förändras kroppen och nu använder jag amningsbh (slutade amma för 1 år sedan) eller sport-bh. jag gjorde ett tappert försök en gång efter amningens slut men hittade inget som passade eller satt bra/skönt! Vore helt fantastiskt att vinna detta presentkort och unna mig och maken nya fräscha sexiga underkläder!

Sofie
Sofie
6 years ago

Hej! Jag är verkligen sämst på att köpa nya underkläder till mig själv och en vinst skulle vara så rolig, att man skulle kunna få unna sig något nytt. Twilfits underkläder ser ut att ge en känsla av lyx och det skulle vara en fantastiskt julklapp till sig själv. TAck för en fin blogg Nina. Kram

Bodil
Bodil
6 years ago

Har ofta köpt en bh som skaver. Behöver hjälp med en som sitter som den ska utan skav.

Svahnholmen
Svahnholmen
6 years ago

Nya underkläder vore lyx för mig. Tyvärr är det något man som mamma sällan unnar sig. Min tuttar stora och runda
skulle jag vilja ge en BH för många hundra, min rumpa gropig, mjuk och fin vill jag ge trosor av spets och satin.

Therese
Therese
6 years ago

Har precis gjort en ”mommy makeover” efter ca 20kg viktnedgång genom kost och träning. Och skulle behövs uppdatera garderoben. Hade köpt nina bh i både svart och vitt dem ser både snygga och sköna ut 🙂

Maria
Maria
6 years ago

Hej Nina, skulle bli jätte glad om jag vann presentkortet på 1000 kr och kunna köpa nya underkläder. Blev för snart 2 år sedan mamma till tvillingar och har dom senaste 2 åren inte använt annat än amnings bh trots att det är över ett år sedan jag ammade sist. Skulle verkligen bli jätte glad om jag kunde få unna mig själv nån snygg bh och få känna sig lite fin.
Kram!

Therese
Therese
6 years ago

Åh, det är så fruktansvärt att köpa BH. Har nog inte en enda i rätt storlek och inte blev ju nånting lättare efter graviditet och ett års amning. Har aldrig vågat gå till nån expert utan bara tagit nån jag trott passat men har tänkt ta tag i det där och då hade ju detta presentkort varit en fin sporre för att våga ☺
Så med andra ord skulle jag uppdatera BH-förrådet ☺

Carro
Carro
6 years ago

Jag har EN bh, och väldigt svårt att hitta någon bra man har råd med som inte går sönder efter ett par månader med min stora byststorlek som inte finns på alla ställen.. Så hade definitivt satsat på att hitta en bra bh till, så jag har två åtminstone. Och kanske hade räckt till några nya trosor med, så man kunde slänga gamla, trasiga 😛

Ulrica Johansson
Ulrica Johansson
6 years ago

När kroppen börjar ändrar form och allt liksom dras ner..vem är denna människa som jag i spegeln ser? Då kanske en snygg bh gör att det känns bra,för visst är det viktigt att va gla. Att unna sig själv lite flärd är jag nog värd

carolina
carolina
6 years ago

Jag vill vinna eftersom barnen alltid, alltid, alltid går först (såklart!) och jag därmed snudd på aldrig unnar mig själv något fint, framförallt aldrig snygga underkläder (har dessutom hopplösa 85A i kupa, vilket gör att jag nästan alltid går utan BH). Men ett presentkort på Twilfit går ju faktiskt inte att spendera på barnen, så det skulle bara bli mitt! Vilken lycka!

Helena i Uppsala
Helena i Uppsala
6 years ago

Mina BH:ar har rostat sönder! Har Twilfit rostfria BH:ar?
https://www.twilfit.se/bh/stora_kupor/twilfit-t-shirt-bh-c-chic-sexy-spacer-nude/
om den är rostfri.

Daniela lilius
Daniela lilius
6 years ago

Jag går alltid i sport bh, har inte lyckats hitta någon där brösten inte ”ramlar ut”… efter stor viktnedgång och tidigare gigantiska bröst är de inte så mycket kvar nu jag hade helt klart shoppat loss på snygga och förhoppningsvis funktionella bh-ar!

Helena
Helena
6 years ago

Fattig tvåbarnsmor ägandes en styck bh. Vore underbart att kunna köpa två till att byta med.

Cia
Cia
6 years ago

50+ och köpa nytt att ha inunder är minsann ingen lek
När man inte vet sin riktigt rätta behåstorlek
Köper därför ofta till lågt pris och med dålig kvalité
Hoppas vinna så det nu kan bli slut med de’
Hjälp av den fantastiska Twilfitpersonalen måste jag ha
För jag skulle lägga vinsten på att köpa en dyr lyxig behå som sitter bra

Linda
Linda
6 years ago

Jag har sedan förra (!) sommaren gått omkring med min bikiniöverdel som bh för att jag inte hittar en som sitter bättre i min prisklass. Med ett presentkort på 1000 kr kan jag säkerligen hitta en som passar, har svårt att unna mig sånt som inte syns!

Anna
Anna
6 years ago

Ensamstående mamma med liten prinsessa, som tappat tron på sig själv och sina försök till att hitta drömformen.. fyller 40 i sommar , så det vore toppen att få vinna.. Skulle välja ”Nina” t-shirt bh och Trosa” Rachel”

Elin Gustafsson
Elin Gustafsson
6 years ago

Stor byst= dyra bh:ar. Därför köper jag inte så ofta. Skulle vara kul att överraska mannen till förlovningsdagen den 14/2

Sofia J
Sofia J
6 years ago

För snart ett år sedan separerade jag och mina två söners pappa efter 17 år ihop. Jag har inte börjat datea, det har inte känts bekvämt att träffa en annan man. Tycker att jag hunnit läka inifrån under den här tiden. Dags att ta hand om nästa lager – snygga underkläder!

Annika E
Annika E
6 years ago

”Nybliven singel efter 18 år,
ingen ny kille jag så lätt får,
men med lite nytt till tuttarna mina,
önskar jag mig köpa T-shirt bra Nina”

Camilla
Camilla
6 years ago

Jag har kvar samma gamla Bh:ar som innan barnen, och dessa är ganska slitna och tråkiga minst sagt. Detta hade därför varit en toppenbra vinst att en gång för alla göra mig av med den tråkiga synen i garderoben.

Sara
Sara
6 years ago

En t-shirt BH everyday Lace från Cantelle bör ligga i min byrålåda,
mycket för att jag ska slippa att få klåda.
För två år sedan jag på Twilfit var,
och där stod jag med överkroppen bar.
Ny storlek, ny modell ny kropp,
aldrig i min vildaste fantasi jag trodde jag kunde ha en genomskinlig topp.
Min första Calvin Klein jag då fick hem,
och det knappt jag kan berätta vad som hände sen.
Det är med skämselkudde och trumvirvel jag detta delger med dig,
att nästintill var dag sedan dess jag denna Calvin Klien har burit på mig.
Den ger hela min hållning och min kropp ett lyft av deluxe-variant,
precis som Twilfit är omtalade att göra – det så sant.
En ny bh jag bör införskaffa till mina käraste bröst,
så jag kan få känna ett Twilfit-lugn och en tröst.
Tack och god jul!

Lea Kinnunen
Lea Kinnunen
6 years ago

Skulle verkligen uppskatta – och behöva – möjligheten att satsa på mig själv genom att köpa nya underkläder.

Ewa
Ewa
6 years ago

Härligt med tävling!!
Då jag är dålig på att prioritera mig själv och köper alltid till barnen och mannen i första hand så har jag bara 1 bh som jag tvättar typ varannan dag. Jag har tänkt så många gånger att jag ska iallafall köpa 1 till men det blir liksom aldrig av. Om jag vann detta så vore det fantastiskt att kunna unna sig själv något. Tack för en bra och inspirerande blogg.

Ulli
Ulli
6 years ago

Å vad kul med tävling, jag tampas med större byst och har svårt att hitta bh:ar som passar mig, jag skulle behöva hjälp att hitta rätt storlek precis som du – och jag skulle vilja köpa t-shirt bra Nina – den var ju så fin

Petronella
Petronella
6 years ago

Kul med tävling! Jag skulle förstås köpa en ny BH med hjälp av Twilfits kunniga personal. Om jag räknar ihop värdet på alla fel i storlek-BH:ar jag har hemma för att jag försökt köpa på kedjor utan kunnig personal så kulle jag kanske inte bli snorrik men iallafall haft betydligt mer i plånboken än nu. Sedan tycker jag att Twilfits sovkläder verkar supermysiga. iT-WIll-FIt!

Linda
Linda
6 years ago

Jag skulle köpa nya BH:ar. Har varit duktig o kommit igång ordentligt med träningen, tyvärr har även mina BH:ar blivit för stora.

Anna
Anna
6 years ago

Hej Nina! Jag är i stort behov av en ny bh då jag håller på att gå ner i vikt! 🙂
Har redan bytt bh-storlek ett par gånger och det blir dyrt.
Jag skulle köpa två nya av min favorit bh – Chantelle Minimizer BH C Magnifique (fast i en mindre storlek) 🙂

Jenny
6 years ago

Bebisen kommer i januari och sedan väntar en längre tid av amning. Det skulle ju kännas superlyxigt med ett bidrag till nya amningsbh-ar då det inte köpts några nya till den här bebisen. Och de jag har sitter väl så där… Är ju svårt med storlek redan innan så hjälp med det vore ju super! Det skulle verkligen vara roligt att få känna sig lite fin även när bröstmjölken rinner till! Jag skulle gärna vilja testa märket BOOB, för det har jag ju inte undgått.

Malin
6 years ago

Efter två graviditeter och amning har brösten förändrats – det är bara så,
nu fyller jag inte alls ut mina gamla BH:ar som jag gjorde då.
Mina bröst har numera mycket häng och mycket skinn, men det är helt okej.
Det är bara min gamla BH-garderob som gör att jag skriker ”neeeeej!”.
För med föräldrarpeng blir de inte speciellt mycket över
och jag tjänar heller inte en hel hög med klöver.
Så nu hoppas jag att jag detta underbara presentkortet får,
för även om tuttarna ej är vad de en gång var vill jag känna mig snygg i vår!

Emely
Emely
6 years ago

Åhhh, vilken fantastiskt fin vinst!!
Det har varit en jobbig höst. Mycket press & stress. Viktnedgång & fått små bröst. Vet därför inte vad min storlek är. Ett besök hos Twilfit med bästa personalen får mig att le. Dem har ju så bra kvalité. Frossa i bh och trosor, fattas bara rosor- hurra, jag är kär. Ha det gott!

Sanna
Sanna
6 years ago

Mitt problem är att jag har så små bröst. Två barn, gravitation och tilltagande ålder har gjort dom om ännu mindre!Om jag vinner hoppas jag att en av Twilfits experter kan hjälpa mig att hitta en BH som sitter bra på min lilla omöjliga A-kupa. Tack för en mysig blogg!

Erika
Erika
6 years ago

Jag skulle köpa ny bh och matchande fina trosor till Efter att ha gått ner i vikt, känner jag att det är välbehövligt med en uppfräschning av underklädeslådan ☺

Sophia Brunnberg
Sophia Brunnberg
6 years ago

Två barn, övervikt med följande bomber till boobs, halva min kroppsvikt i nedgång med följande skinpåsar till boobs…dessa skinpåsar behöver sig ett lyft då dess glansdagar är över lite spets lite push lite stöd så kanske skinpåsarna kan göra succé i en vacker neglige

Charlotta
Charlotta
6 years ago

Gjorde en bröstförminskning i augusti då jag haft stora problem med ryggen och nacke pga stor byst. Hälften av brösten togs bort och jag är supernöjd dock så krävs det nu lite nya underkläder så denna vinsten hade varit perfekt.

Maria
Maria
6 years ago

Jag skulle vilja vinna för att nummer tre inte fanns i min storlek på twillfit, fast å andra sidan har jag nog ingen aning om vilken storlek jag har på sillisarnaså behöver nog lite hjälp av personal på plats i butik

Sanna
6 years ago

Nämen, vilka otroliga tävlingar du har här inne! Den här vinsten är som klippt och skuren för mig, då min sista fungerade BH nyligen gick sönder. Hela bågen gick av i två delar, så ena änden stack rakt in i bröstet på mig. Nu står jag därför utan BH helt och springer omkring med min bikini som håller upp brösten lite i nödfall (dvs. när jag måste gå utanför dörren). Det känns inte alls som den ultimata lösningen då jag inte vill riskera att min enda bikini ska gå sönder även den av för mycket användande.

Det vore därför fantastiskt att få vinna den här oslagbara vinsten, och extra kul är det ju förstås att få lyxa till det med lite extra bra och fungerande BH:ar från Twilfit som jag vet har fantastiskt utbud. Om jag vann skulle med andra ord varje liten krona spenderas på BH:ar så att jag förhoppningsvis har några att välja ibland och njuta utav lite extra under 2018.

Kram Sanna

Nästa inlägg

Resan med Kaffestugan

44
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x