ANNONS

Vinn 1000 kr på Twilfit

/

Åh hörni, nu kikar jag in såhär på söndagskvällen och utlyser en härlig tävling! Du har chansen att vinna ett presentkort på 1000 kr på Twilfit. Twilfit som ju kommit att bli en av mina absoluta favvobutiker när jag ska köpa BH. Det var där jag fick veta att den BH storlek jag trott att jag haft var helt fel. Herre, jag har liksom D eller E i kupstorlek, å jag som trodde jag hade C. Haha…. tänk så jäkla knasigt att man är en 40 + och inte har en aning om vad nassarna kräver för storlek.

1) HÄR

Jag köper numera alla mina BH:ar på Twilfit. Den precis ovanför här (nr: 3)  med spetsen över heter Nina och är fantastisk. Jag har 4 såna nu, den finns i vitt också. Den med korset i ryggen har jag också, älskar den när man visar ryggen lite. Tycker den är zzzzzexy. 😉 Haha….jo men man köper på sig om man trivs ni vet. Jag har också en Calvin Klein som jag bara älskar så en ny CK kommer det att bli inom kort. Jag har använt min CK hur mycket som helst. Tvättat den en miljard gång men inget händer liksom. Den är lika fin fortfarande. Så då är det kvalitutta till råga på allt.

Jo, men så hur ska du vinna 1000 kr i presentkort då? Jo, du ska motivera varför just du ska kamma hem 1000 pix på Twilfit och vad du skulle köpa för ditt presentkort. Det gör du i kommentarerna nedanför detta inlägg.

Är du sugen på att shoppa kan jag ge dig en härlig rabattkod som gäller för er som läser mig blogg. Den gäller t.o.m den 31 dec så passa på att bunkra upp med schyssta strumpbyxor, underkläder eller kanske nåt fint att ha under. Det finns ju maaasssa fint på Twilfit. RABATTKOD: NTJUL15 ger dig 15% rabatt på ditt köp!

Men seså, in och tävla med dig nu så har du chansen att vinna 1000 kr i presentkort.

HÄR hittar du till TWILFIT:s webshop, glöm inte rabattkoden!

Lycka till!

44
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00