Nöjd

Men hejsaaaaan!

Soffan äntligen….trött som en gnu. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Men jag orkar nog precis skriva lite till dig.

Efter att ha garvat högt åt Majlis högst märkliga sittställning började vi fixa oss inför att åka till Västerås. Fick med oss resten av familjen också.

Startade med en härlig sushi tillsammans. Sen gick Elliot och jag på egen hand en stund. Han åker till fjällen över nyår och var sååååååå sugen på en speciell jacka. Jamen den här morsan köpte den i julklapp i förskott dåra så han blev bog rätt nöjd.

Hittade lite småsaker också. Men allra gladast är jag nog för att jag vet vad vi ska köpa till Milo. Ska bara hitta den först!

Ni som följer mig på Instastory såg nog när jag visade det sjuuuuukt snygga klackarna jag provade. Michael Kors var märket och jag kan knappt sluta tänka på dem. Vad gör skor med oss kvinnor undrar jag?

Nä, nu ska jag faktorn sova. Är sååå trött, flera nätters dålig sömn börjar sätta sina spår.

Ha en fin kväll nu.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
6 years ago

Finaste bilden på dig någonsin. Håret är supersnyggt.

Nästa inlägg

Magiska saffransbullar med vaniljfyllning

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x