Har ni julfeeling?

Todilooo!

Ja men var är min julkänsla? Vari i helsicke är den? Beklagade mig just för mamma att min julkänsla inte infunnit sig.

Tror nog att det beror på flytten. Kan liksom inte koncentrera mig helt och fullt på julstöket utan tankarna är liksom vid att vi snart ska lyfta härifrån. Aja, det är som det är ju.

Så länge får jag helt enkelt kolla in mammas juliga hem. Där får man julkänsla om något. Kolla de söta tomtarna under granen?!

Köpte en ny stickad tröja på HM. Kliade satan….hatar det. Går inte och använda ju för tusan.

Nu har jag varit hos bästa Chanel och fixat frillan. Det blev lite mer ljust….vi går försiktigt fram nu. Vi vill inte förstöra mer nu. Förra gången förstördes så mycket av topparna, detta pga att jag får beläggningar av vattnet hemma. Så sjukt det där, tungmetaller i vatten och blekningsmedel kan vara förrädiskt för ett hår. Det kan ni tänka på om ni ska bleka erat hår.

Halvkonstiga bilder med lite skumt ljus, men här ser man lite av färgen.

Idag tog vi en spontanis på Pinchos. Mina halvätna tallrikar. Jag kom på att man ju kan äta relativt nyttigt här.

Hepp, nu tar jag lite kväll här. Ha en fin kväll. ❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evelina
6 years ago

Fin du blir/är i håret…Hoppas du hinner få lite julfeeling

Lotta
Lotta
6 years ago

Hej Nina, säger precis som du!!Känner ingen julfeeling what so ever. Pratade med mamma om det igår. Hon är expert på att få det julmysigt hemma. Själv har jag jobbat så jäkla mycket så tiden att pynta har inte funnits. Men bara jag får en stor och härlig gran, löser sig resten 🙂 Och den står på plats sen Lucia, älskar den. Du är superfin i håret!!Kul med annan färg ibland. Kram/Lotta i Varberg

Berit
Berit
6 years ago

Oj jag har helt missat att ni ska flytta…skriv gärna mer om detta om du vill såklart 🙂
Jättefin i håret blir du ju såklart. Roligt med förändring och du passar jättebra i en kortare frisyr också!

Nettan i Sumpan
Nettan i Sumpan
6 years ago

Hej, bakade dina vörtfrallor/bullar/bröd igår, så himla goda!! tack fina Nina för receptet, ska baka en omgång till innan jul .
Julkramar till dig.

Eva
Eva
6 years ago

Vad fin du är i håret. Det finaste tycker JAG är när du har det rakt !

Nästa inlägg

Glutenfri saffranskladdkaka by Bakverk och Blomster

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x