Vinn 1000 kr på Zalando

Dagens lucka presenteras i samarbete med Bonusway

Hörni, nu har du chansen att vinna en härlig julklapp till dig själv eller till någon annan. Sånt är väl verkligen välkommet nu när kortet nästan brinner i all julklappsshopping. Har du hört talas om Bonusway? Det ska jag förklara….

Det absolut enklaste är om man börjar med att ladda hem >>appen<<, då kan du handla allt du handlar på nätet genom den appen och samtidigt få bonus på allt du handlar. Det är alltså återbäring på det du shoppar det handlar om. Du shoppar on the go liksom. Det är 640 butiker som är anslutna till Bonusway, flera av mina favoritbutiker såsom NordicFeel, mat.se, Zalando, Nelly, Gina Tricot, Bubbleroom och många fler finns där. Själva tjänsten är helt gratis, tjänsten hjälper dig bara att få bonus på allt du handlar, som en liten skatteåterbäring året runt kan man säga. 🙂 Jag kan ju känna att om man ändå handlar så är det ju väldans trevligt att få tillbaka lite slantar. Du får dessutom 50 kronor när du blir medlem genom Bonusway och gör ditt första köp.

När du handlar via appen eller inne på Bonusway så kommer bonusen in på ditt Bonuswaykonto. När man sedan samlat in 150 kr eller mer så kan man ta en utbetalning till sitt vanliga bank- eller Paypalkonto. Katjing in på kontot! 🙂

Något att tänka på är att bonusen inte funkar om man betalar med presentkort eller med en rabattkod från annan sajt, då kan bonusen bli nekad. Men alla rabattkoder listade på Bonusway får man bonus på!

Idag bjuder jag dig på en tävling från Bonusway. Nu har du chansen att vinna 1000 kr på underbara Zalando. Det enda du behöver göra är att motivera varför du ska vinna i en kommentar till detta inlägg. Tävlingen pågår till inatt kl 00.00. SÅ skynda tävla så du inte missar chansen.

Imorgon ska du hålla utkik hos härliga Jessica som kommer presentera nästa lucka!

LYCKA TILL! ♥

Ps: Tävlingen pågår till imorgon den 21:a kl 09.00.

1
Subscribe
Notify of
guest

53 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
Lina
6 years ago

Julklapp, 40-årspresent och en belöning för att jag är en så bra mamma i ett 😉 Detta presentkort förtjänar jag lätt! Har inte köpt ett plagg till mig själv på flera år – Jah bara omkring i bylsiga graviditetskläderna går. Nu har jag tre små underbara skatter och det blir inga fler – hoppas få lite nytt i garderoben som Loppi och Zalando mig ger!

Hannah
Hannah
6 years ago

Jag skulle så gärna vilja förnya min garderob inför 2018. Det var längesedan jag köpte något nytt och nu börjar det kännas riktigt jobbigt att hitta något att ta på mig på morgnarna.

Jessica Sundberg
6 years ago

Jag skulle verkligen vilja testa på näthandel. Är lite gammaldags där men med detta kapital kanske jag vågar ta steget och inser fördelarna!

Linda Frank
Linda Frank
6 years ago

Vinner gärna, älskar Zalando. Behöver verkligennya kläder inför 2018.

Marie
Marie
6 years ago

Åh, jag skulle verkligen behöva en ny vinterjacka. Skulle bli själaglad över att vinna detta!

Ewa
Ewa
6 years ago

Åhh vad härligt att kunna få vinna och då köpa lite nytt till sin så tunna garderob. Det har inte köpts nytt på sååå länge. Så ett presentkort på zalando vore ju toppen Kram Ewa.

Andreea
Andreea
6 years ago

Wow! Vilket pangpris! Älskar Zalando. Har laddat hem Bonusway-appen, vilken bra grej! Jag vill verkligen vinna då jag är i stort behov av att fräscha upp min garderob.. efter 1 år och 8 månader som föräldraledig (mamma till tre raringar) så nalkas jobbstart i januari och jag har inte handlat knappt någonting till min egen garderob på läääääänge. Vad ska jag ha på mig på jobbet? Yogatights och mysbrallor som jag bott i måste bytas ut pronto;) God jul!

Anna
Anna
6 years ago

I fyrabarnsfamiljen prioriteras inte mamma när det handlar om kläder. Jag skulle vilja vinna ett klädkonto på 1 000 kronor bara till mig själv!

Sara
Sara
6 years ago

Fyller 40 nästa år, vilket jag inte alls förstår. Tydligen måste det firas, även om jag hellre solo lirar. Nåt riktigt häftigt att klä mig i, en perfekt present skulle bli. Så kan fokus ligga på annat, än att tiden inte stannat.

Sara Lindqvist
Sara Lindqvist
6 years ago

Jag börjar arbeta igen efter nyår efter FL. Jättekul och läskigt på samma gång. Däremot har jag gjort en jobbig upptäckt. Kläderna jag hade före graviditet och FL är liksom inte jag längre. Jag har förändrats på in- och utsidansidan vilket gör att jag bara känner mig bekväm i och kan ha ett fåtal plagg av de jag haft tidigare. Ett presentkort till någon ny kjol och tröja vore verkligen välkommet!

Jacob
Jacob
6 years ago

Hej

Oj oj oj, vilken vinst. Både för mig och för tjejen.
Varje gång det är något speciellt, framförallt nyårsafton så MÅSTE man ha något nytt. Så då släpas jag med i varenda klädbutik i en 10 mils radie, gärna två varv dessutom. Det ska provas, det ska mätas och det ska jämföras.
Sen är det ju alltid så att det spelar ingen roll vad man säger, det blir fel ändå. Säger jag att det är fult, då får jag skit. Säger jag att det är fint, då säger jag bara det ”för att slippa resten” osv osv.

Missförstå mig inte, jag älskar min tjej och hon förtjänar det finaste och passar i allt (i mina ögon).

Men en gång, bara en gång, vore det skönt att få slappna av och slippa stressen och trängseln i alla fysiska butiker.
Med presentkort på Zalando kan hon enkelt klicka hem det hon vill ha så kan jag ägna mig åt annat. 🙂

Hoppas!!!
Jacob

Ulli
Ulli
6 years ago

Har handlat massor av klappar till mina nära och kära – älskar att ge!! Nu blev jag sjukskriven så det blev inget över till mig själv… hoppas på en vinst att handla något till mig själv!

Minna
Minna
6 years ago

Ja varför? Alla har så bra kommentarerna här. Vad ska jag hitt påKanske för att jag aldrig vinner något så önska mig lycka till denna gång. Skulle köpa ett par varma vinterskor så jag slipper frysa om fötterna

Sandra
Sandra
6 years ago

Åh det här skulle jag så gärna vilja vinna! Är gravid och nu börjar det bli riktigt svårt att få på mig mina kläder, jag är i stort behov av att uppdatera min garderob med sköna och fina gravidkläder. Förra graviditeten kände jag mig bara stor och inte alls vacker, jag önskar att jag skulle kunna få känna mig vacker och kvinnlig denna graviditet som också kommer bli den sista. Kläder som passar och som får mig att känna mig bekväm med min kropp skulle underlätta mycket! Håller tummarna!

Maja
Maja
6 years ago

I familjen blev bestämt; inga vuxenklappar i år,
Är väl barnslig, men innerst inne känns trist att jag inget paket får, Håller tummarna och hoppas att det går, Att vinna presentkortet som räddar garderoben i vår!

Linnea
Linnea
6 years ago

Å vad jag önskar vinna denna tävling! Sitter just nu på golvet och leker med min dotter på ett halvår. Efter graviditet samt amning har kroppen ändrats helt och få kläder passar längre. Vore helt fantistiskt att vinna detta pris att förnya garderoben med. Kram!

Monica
Monica
6 years ago

Varenda gång jag ger mig iväg för att handla kläder till mig själv, kommer jag hem med kläder till barnen. Jag ser ut som en kvarleva från 80-talet. Det är dags att uppdatera.

Marielle
Marielle
6 years ago

Nu när man gått omkring i Mammakläder i många dar, och det förhoppningsvis kanske inte är så många kvar.
Skulle det va så härligt att få skaffa lite vårnytt och få ny inspiration, efter att man förhoppningsvis tappat några mammakilon

Cilla
Cilla
6 years ago

Aldrig hade jag kunnat gissa vad denna appen rymmer,
men med Bonusway får vardagen färre bekymmer!
I 640 butiker kan jag shoppa vad jag vill,
tillsammans har de allt vi behöver och mer därtill.
Vi är en aktiv familj som ständigt har något på gång,
med denna geniala app är det lätt att shoppa på språng!
Finkläder, julemat och juleklapp,
och vips får man tillbaka en hundralapp!
Då kan vi koka mera knäck och köpa större julskinka,
och sedan glatt åt tomten vinka!

Sen hoppas jag såklart att jag är den som vinsten får
för annars blir det ingen julklapp för mig i år.
Ja, Bonusway-appen ska vi börja använda minsann
men jag skulle också bli tokigt glad om jag vann!
För när man har små finfina knytt,
är det sällan mamman får något nytt.
Jag är om fossingarna riktigt kall och frusen,
så kängor från Zalando skulle verkligen göra susen!

Julia
Julia
6 years ago

Jag har precis börjat studera på universitet efter två års industriarbete. Under tiden som industriarbetare använde jag i princip aldrig privata kläder och därför köpte jag inget nytt under den tiden. Det hade varit superhärligt att få uppdatera min garderob till en snygg stil som passar på högskolan!

Rosis
Rosis
6 years ago

Vill en ny stil i garderoben gärna få.
Passar perfekt med ett Zalandopresentkort ju då:-)!
Shoppa helt fritt vad jag vill ha.
Grattis blir det ju dessutom om jag vinner så jättebra.

Ingela
Ingela
6 years ago

Hej

Wow vilken möjlighet. Jag skulle behöva en liten ego-boost att starta 2018 med.
Lite nya kläder i garderoben är en bra start på det tycker jag. 🙂

Hoppas hoppas
Kram,
Ingela

Jenny
Jenny
6 years ago

Jag jobbar jämt, har inte tid att gå i affärer, pengarna går till helt annat än kläder och både jacka och skor är trasiga. Har aldrig vunnit något så jag skulle verkligen inte ens förstå själv om jag nu skulle vinna detta.
God Jul och ta hand om varandra.

Amanda
Amanda
6 years ago

Då jag och min fästman har börjat träna, äta sunt och ta hand om våra kroppar.
Finns det nu ett problem som oss båda stoppar…
Kläderna för stora har blivit och garderoberna behöver bytas ut.
Men för oss studenter är det ej så lätt då pengarna lätt tar slut.
Så snälla Bonusway-tomten hör våra önskningar och rop på dig.
Låt oss varsitt plagg på Zalando få köpa så att julefriden kan sänka sig.

Helena i Uppsala
Helena i Uppsala
6 years ago

Aldrig mera frysa,
bli kölden kvitt.
Ikapp med tomten mysa
i härligt lyxigt myskit!
Julklappens hemlighet:
skön njutning i Zalandos paket!

Agda den förste
Agda den förste
6 years ago

Med 10 barnbarn att fixa julklappar till så är
pengarna till ”mormor” slut, och orken att springa i affärer.

John
John
6 years ago

Tjabba! Hopplösa farsan här. Jag vet ju att jag inte har nån koll, men vill ändå välja julklappar till dottern … med resultatet NOLL. Jag fattar ingenting av kläder, skor och såna prylar, men om ”alla skitcoola grejer från Zalando” hon ofta ylar. Kanske kunde jag lyckas med denna grej? Detta måste ju bara vara drömmen för en modetokig tjej!

Adelisa
Adelisa
6 years ago

Hej! Jag är en studerande tjej som lägger ner all min kraft på det. Jag älskar mode och skulle verkligen vilja skämma bort mig själv med lite shopping. Och ja som student kanske man inte alltid kan det.

Erika
Erika
6 years ago

Efter att ha gått ner 19kg, så är jag på god väg mot mitt viktmål. Just nu är jag i en fas där jag ännu inte kommer i mina gamla kläder och eftersom jag är mitt uppe i viktresan, så unnar jag mig inte några nya kläder. Med detta presentkort skulle jag kunna köpa mig en ny nyårsklänning att känna mig snygg i och samtidigt som jag firar in det nya året, fira mig själv och de resultat jag åstadkommit och kicka igång det nya året. Kanske att presentkortet även skulle räcka till ett par nya träningstights som jag med glädje skulle slita ut ☺

Anja
Anja
6 years ago

Har shoppat så mycket till barnen på sistone och inte fyllt på min egen garderob så denna vinst passar mig perfekt!

Henrik
Henrik
6 years ago

Spräckte mitt sista par byxor på väg till jobbet idag! Är i akut behov av att köpa nya jeans och kan inte tänka mig ett bättre sätt än att handla ett par på zalando. Slippa trängsel och bråk med alla julshoppande människor så här dagarna före dopparedagen. Kanske även skulle ta och ansluta mig till Bonusway för lite extra bra erbjudanden.

Sara G
Sara G
6 years ago

Åh vad jag vill vinna..Hur annars ska jag hinna?
Mycket som ska göras inför jul och med 1000 kr blir det kul:)
Klicka och titta mycket på Zalando jag hitta(r)

Emely
Emely
6 years ago

Wow, vilken fin vinst i dagens lucka!!
Kropp & garderob är ur form, speciellt efter årets känslomässiga storm. Jag önskar finna ny inspiration och kläder av bra kvalité. Bra start på det nya året. Kanske hitta något fint till håret? Hur som helst, Zalando får mig att le! Ha det så gott.

Melita Sara M
Melita Sara M
6 years ago

Men ååååh jag borde vinna för att jag verkligen behöver ett par nya löparskor! Jag kämpar på med min löpning bokstavligt talat i ur och skur, och sist jag köpte nya löparskor var för tre år sedan ungefär, och då köpte jag ett par som var för stora men de var på rea så köpte dem därför. Nu är det hål både vid stortån och på sidorna, och anledningen till att jag inte köpt nya än är dels för att de är ju bekväma efter så många mil, men också för du vet hur sånt är, man ska ta sig in till stan och prova och hålla på. Har helt enkelt inte fått det gjort! Detta hade verkligen varit guld värt att vinna och hjälpt mig väldigt mycket!

Nilla.mattsson
6 years ago

Toppen att presentkort vinna,
Då alla pengar till familjens julklappar försvinna! Sällan man unnar sig något själv att vinna detta skulle göra min helg!

Dubbi
Dubbi
6 years ago

Detta vill jag vinna åt min dotter som vägrar låta mig köpa nya träningskläder åt henne. Hon säger att hon inte vill att jag ”slösar” mina pengar på det fastän jag säger till henne att jag VILL köpa åt henne men hon är envis som en åsna. (Mamma rakt upp i dagen haha) Men om jag vinner detta så har hon inget val, då måste hon handla! Det förtjänar hon verkligen.

Carolina
Carolina
6 years ago

Det vore så kul att vinna detta så att min man och jag kan köpa oss nya skor och träningskläder då vi bestämt oss för att ha en hälsosammare livsstil från nästa år. Med 8 barn här hemma är det inte det lättaste att få till träningen men nu ska det bara gå! Jag och min man köper otroligt sällan kläder och skor och detta skulle sitta perfekt nu när jag dessutom pluggar och inte får in så mycket deg

my
my
6 years ago

Detta skulle jag verkligen vilja vinna för att kunna ge min mamma lite nya träningskläder nu när hon äntligen ska komma igång igen efter ryggproblem. Vi vet ju alla att nya kläder ger lite extra pepp och motivation och det är hon så värd!

Linnea H
Linnea H
6 years ago

Jag för en stund min tråkiga garderob glömmer,
när jag om kläder från Zalando drömmer,
med 1000 kr kan jag en härlig outfit bygga,
alla kläder från Zalando är ju så otroligt snygga!
Därför önskar jag att deras kläder mig i jul får smycka,
det vore för mig en fantastisk lycka!

Jenny
Jenny
6 years ago

Jag skulle bli så glad om jag vann detta då jag inte har några kläder som passar längre. Min son är redan 14 månader men har inte lyckats gå ner i vikt efter graviditeten ännu.
Hade såklart varit roligt att känna sig extra fin nu till nyår. Kram

Helena
Helena
6 years ago

Att som 3-barns mamma sig själv unna något fint, hade vart som pricken över i’t.

Caroline L
Caroline L
6 years ago

Jag har en gigantisk önskelista på Zalando. Runt 70 plagg och skor sist jag var inloggad. Men som för många andra så lär andra kostnader prioriteras. Ett presentkort vore drömmen. Med Zalandos stora utbud är shopping något alldeles extra. Här finns något för alla

Sanna
6 years ago

Wow, vilken fantastiskt vinst! Som ensamstående mamma är ekonomin ofta tajt, och nu är det värre än någonsin då jag är mitt uppe i en process med facket och mitt förra jobb. Min förra chef betalade nämligen inte ut lön, sjuklön etc. som hon skulle och kränkte mig som anställd upprepande gånger. De ledde till att jag till slut inte orkade med längre, och kontaktade facket som nu står på min sida och försöker förhandla fram bästa möjliga lösning för mig. Det kan dock inte svara på när eller hur processen kommer att sluta, och jag fasar inför framtiden nu när jag står utan jobb och dessutom ligger back med räkningar på grund utav den uteblivna lönen.

Samtidigt är julen här och julklappar, julmat och annat förväntas köpas in och dottern växer något otroligt. Ett sådant här bidrag till dotterns garderob hade varit fantastiskt och så välbehövligt. Det hade helt klart varit den perfekta julklappen och något som jag skulle vara otroligt tacksam över.

Kram Sanna

Charlotta Strandö
Charlotta Strandö
6 years ago

Åh vilken drömmig vinst. Jag önskar mig själv och min förkylda man varsin stickad tröja att värma oss i, i nån lyxig blandning.

Önskar dig och familjehem härlig jul Nina .

Ingrid
Ingrid
6 years ago

Förra vintervåren stals min vinterkappa så nu fryser jag runt i en höstjacka. Mannen min jobbar över en timme om dagen och hoppar ibland över lunchen för att få ihop mer pengar i lönekuvertet. Två små barn, läkarbesök, specialkost pga sjukdom… Det är svårt att få ihop det och jag har inte velat säga till min man att jackan är för kall. Skulle bli så otroligt lättad och varm om både kropp och hjärta om jag vann! ♡

Anton
Anton
6 years ago

Jag skulle vilja vinna detta och ge min flickvän en snygg klänning som hon kan bära på vår 10års dag i januari. Hon skulle bli väldigt glad för detta och jag med, när jag får se henne i klänningen.

Sara B
Sara B
6 years ago

Jag är en pendlare av rang.. efter tre barn så har vikten åkt upp och ner som en jojo för att slutligen fastna i mitten med trassligt snöre vilket gör det omöjligt (känns det som) att nå botten igen. Om jag vinner så skulle jag ha presentkortet som en morot för att hitta en livsstil med min mat och ätandet som jag kan leva efter livet ut istället för allt eller inget, en balans i allt helt enkelt. Kläder som morot är det bästa 🙂

Anna L
Anna L
6 years ago

Drömmer om ett par stövlar
Kanske ett snörat fint par
Tåliga för många mil
men i riktigt skön stil
stövlar som är stilrena
blanka och lena
passar till alla kläder

och funkar bra i vinterväder
gör att man känner sig fin varje dag
kvalitet av allra bästa slag
varma, sköna och lurviga inuti
Bästa följeslagare ska vi bli

Anna S
Anna S
6 years ago

Jag har fått runt i stan hoppa
Att jag har hunnit allt shoppa
Därför tog pengarna slut
Och samtidigt säger garderoben kaput
Om jag skulle vinna kortet
Kunde jag köpa nyårskjolet

Therese
Therese
6 years ago

Efter att ha lyckats gå ner 45 kg på 13 månader har jag bestämt mig för att börja springa i skogen. Jag tror att det är helt FANTASTISKT. Då behövs lite nya träningskläder och skor. Den bästa julklapp jag skulle kunna få är då detta presentkort så min dröm om att springa kan bli sann

Nästa inlägg

JULMUSTFRALLOR

53
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x