ANNONS

Vinn 1000 kr på Zalando

/

Dagens lucka presenteras i samarbete med Bonusway

Hörni, nu har du chansen att vinna en härlig julklapp till dig själv eller till någon annan. Sånt är väl verkligen välkommet nu när kortet nästan brinner i all julklappsshopping. Har du hört talas om Bonusway? Det ska jag förklara….

Det absolut enklaste är om man börjar med att ladda hem >>appen<<, då kan du handla allt du handlar på nätet genom den appen och samtidigt få bonus på allt du handlar. Det är alltså återbäring på det du shoppar det handlar om. Du shoppar on the go liksom. Det är 640 butiker som är anslutna till Bonusway, flera av mina favoritbutiker såsom NordicFeel, mat.se, Zalando, Nelly, Gina Tricot, Bubbleroom och många fler finns där. Själva tjänsten är helt gratis, tjänsten hjälper dig bara att få bonus på allt du handlar, som en liten skatteåterbäring året runt kan man säga. 🙂 Jag kan ju känna att om man ändå handlar så är det ju väldans trevligt att få tillbaka lite slantar. Du får dessutom 50 kronor när du blir medlem genom Bonusway och gör ditt första köp.

När du handlar via appen eller inne på Bonusway så kommer bonusen in på ditt Bonuswaykonto. När man sedan samlat in 150 kr eller mer så kan man ta en utbetalning till sitt vanliga bank- eller Paypalkonto. Katjing in på kontot! 🙂

Något att tänka på är att bonusen inte funkar om man betalar med presentkort eller med en rabattkod från annan sajt, då kan bonusen bli nekad. Men alla rabattkoder listade på Bonusway får man bonus på!

Idag bjuder jag dig på en tävling från Bonusway. Nu har du chansen att vinna 1000 kr på underbara Zalando. Det enda du behöver göra är att motivera varför du ska vinna i en kommentar till detta inlägg. Tävlingen pågår till inatt kl 00.00. SÅ skynda tävla så du inte missar chansen.

Imorgon ska du hålla utkik hos härliga Jessica som kommer presentera nästa lucka!

LYCKA TILL! ♥

Ps: Tävlingen pågår till imorgon den 21:a kl 09.00.

53
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00