Mat & träningsprogram

Godmorgon!

Här har jag just ätit frukost. Vägde mig i morse även om jag försöker väga mig väldigt lite nu när jag kör mitt program. Men nu har halva tiden gått på mitt program. 4 veckor av 8.

Denna veckan har jag bara hunnit med en promenad hittills. Men, jag har sovit dåligt. Känt stress och mått sådär så jag har tagit det lite lugnt. Egentligen ska man ju göra tvärtom, men jag har lärt mig hur min kropp funkar. Kör jag på med träningen när jag känner mig såhär så blir jag sjuk eller hängig. Nope, no can do. Inget jag riskerar nu.

Jag har tappat drygt 3 kilo på 4 veckor. Det går inte fort men Philip PT skriver på sin Instagram att det måste få ta tid. Det känns ok också, för jag känner ingen vikthets liksom. Mer att jag njuter av att jag vet att jag ger min kropp det den behöver. Det känns på jeansen att jag tappat lite och Tony tycker att jag blivit smalare över halsen. Det är liksom där det försvinner först för mig. Brösten och halsen. Man önskar ju magen kanske men man kan inte få allt. Maten känns toppen. Jag är aldrig hungrig och det känns som jag hittat rätt. Inte en godisbit på 4 veckor, jag gör bra val hela tiden och tycker inte ens att det är jobbigt! Jag vet att det här är det bäst för alla mina jobbiga magproblem också. Det hjälper att veta det.

Jag dricker väldigt lite lightläsk men ibland så. I helgen ska jag dricka massor av det här! Jag älskar julmust men sväller så förbannat av dessa bubblor – men det får det vara värt.

Nu ska jag fortsätta här! Har fullt upp idag och ska (mitt i alltihopa) göra naglar igen. Blev så sugen på att alltid ha fina naglar igen så nu blir de det. Ska dock försöka undvika att slita av en nagel igen.

Vi hörs sen igen om ni hinner kika in!

Kram Nina

29
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
6 years ago

Duktig du är. Behöver lite inspiration just nu att bryta dåliga vanor. För ett år sedan var jag inte ens intresserad av choklad eller bullar, men efter en känslomässigt väldigt jobbig sommar som i princip vända upp och ner på mitt liv, har jag tappat motivationen. Det märks inte bara på vågen utan också energinivå och fokus påverkas av för mycket socker. Vore intressant om du kunde dela med dig av lite mer detaljer kring ditt kostprogram.

Önskar dig och din fina familj en riktigt God Jul

Nästa inlägg

Huset ❤️

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x