Dåligt självförtroende

Ibland får jag så fina kommentarer så jag blir alldeles mållös. Idag var en sån dag.

Alltså, inget jag säger…men ska jag vara helt ärlig så har jag perioder då jag får dåligt självförtroende med mitt bloggande. Känner bara som att vem vill liksom läsa om mitt vanliga liv dag ut och dag in. Om mig? Vem är jag ens att sitta och skriva om mig, visa bilder på mig och mitt liv? Så blir jag ibland. Känner mig liksom lite beige….

Jag försöker ju läsa andra bloggar även om jag hinner dåligt då jag har så sjukt mycket själv. Men det känns som jag borde och måste uppdatera mig och hänga med lite. På andra bloggar finns det supervackra hem, fantastiskt mode, tränade kroppar, fantastiska middagar och härliga utlandsbilder att ta del av. Här hos mig så är det som att komma till landet. Haha…. här bor vi i vårt lilla lilla hus på kullen, lever vardagligt vanligt liv med tvätthögar och tråkig matlagning på kvällarna. Ibland åker vi till storstan och fladdrar runt men för det mesta är vi på den lilla kullen där inget speciellt händer.

Huuu vad tråkigt. Jag är inte ens kontroversiell eller tycker om att provocera. Jag är eftertänksam och vill aldrig bli missuppfattad eller uppfattad för nåt jag inte är. Egentligen kanske jag inte ens borde blogga? Hur kan det vara så många som läser tänker jag när jag har mina svackor? Å så kan jag tycka synd om dig som släntrar in här och ba: ”Jaha, här var det samma gamla visa igen”.

Ibland önskar jag att det hände lite mer liksom. Nåt fantastiskt. Varför inte skriva en bakbok t ex? Vad häftigt det skulle vara att berätta det för er. Du vet – ”Nu jäklar i min lilla gata händer det grejer på kullen” och så skulle jag släntra in här och skriva så det glödde i tangenterna.

När jag har dåligt självförtroende så kan tankar om att kanske fixa nåt event i Sthlm bli övermäktigt. Tänker då att det säkert inte skulle komma någon så jag skulle få stå där och äta snittarna själv och skratta mitt nervösa skratt medan jag ursäktade mig för att ingen kom.

Tro nu inte att jag fiskar likes eller bekräftelse på det här inlägget. Det är mer för att berätta det för dig….att det här bloggjobbet ju inte bara är ett jobb. Det är en heltidssysselsättning där man som med vilket jobb som helst ibland tappar tron på sig själv eller kanske får tankar om ett nytt jobb. Att vad man tror är förväntningar på en ibland kan kännas alldeles för stora – och som om man inte pallar trycket för man är inte bättre än såhär.

Åh shit, långt inlägg. Ska sluta fladdra på tangenterna nu.

Idag tog vi oss ändå ut från lilla huset på kullen och gav oss iväg på innebandy. Theddes lag kom till final i Storvreta cup och vi kände vi ville supporta lite.

Skönt att få Milo utanför husets väggar också. Han är spänd här då vi ska åka o åka skidor imorgon. Så härligt. Snö och skidåkning och noll TV-spel och telefon.

Där borta står han min tränarpojke. Den där kepsen som nästan vuxit fast på hans huvud, hans kroppsspråk som bara en mamma kan läsa av så tydligt. Snacka om att man kan sitt eget kött och blod. Tänk – honom har jag tillverkat?! Ja hans pappa var med på ett litet hörn men det var fan ett litet hörn. En bråkdel av en graviditet skulle jag vilja säga….ändå är de med och bidrar med så sjukt mycket DNA. Konstigt egentligen…

Dom förlorade fett mycket. 9-2 typ…. ett finskt lag som sopade banan med dem. Så är det med det finska sisut.

Kolla! Jag vågade. Jag sa att jag var missnöjd. Fick komma dit idag och göra om rubbet och det blev superbra! Så nöjd nu! Det kallar jag service!

Nä, jag måste försöka sova nu. Ska ju upp i ottan och dra mot fjällvärlden.

Hördu, tack för du läser här! Verkligen….

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

30 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
6 years ago

Men hallå! Om det ska vara så så föredrar jag ”landet” alla dagar i veckan. Punkt!
Vem vill se supervackra hem och tillrättalagt? Nej Nej! Ångest Ångest!
Din blogg är mysig och feel good blogg!
Älskar landet och där känner jag igen mig.
Kram kram:-))

niinis
niinis
Reply to  Eva
6 years ago

Men åh! Tack snälla fina! Om jag kan få nån att få mindre ångest så tack snälla! ❤️❤️❤️ Hihi – landet. Kramar i massor

Evelina
6 years ago

Gillar din fina blogg….Och en bakbok är ju precis vad du ska göra…spåna på en idé och skicka in den till ett förlag…Det blir topp ett på din ”to do 2018” lista…..Det fixar du, lycka till!!

niinis
niinis
Reply to  Evelina
6 years ago

Hihi, har idéer faktiskt och har också skickat in. Vi får se – ni är de första att få veta sen. Kram ❤️

Chatarina
Chatarina
6 years ago

Det bästa med din blogg är att du är ärlig med hur du känner, både som mamma o som en 45-årig kvinna med både upp o nedgångar i livet! Kram från en 45-åring småländska

niinis
niinis
Reply to  Chatarina
6 years ago

Ja men tack! ❤️ Har ju ett behov av att skriva av mig ibland – blir glad om det hamnar rätt hos någon annan som kanske behöver det. ❤️ Kram

Mia
Mia
6 years ago

Förstår hur du tänker men om du bara visste vilken stor inspirationskälla du är.. din blogg är superhärlig, varm o välkomnade och innehåller livet som det ser ut på riktigt känns det som. Så jag väljer också ”landet” alla dar i veckan ❤️
Kram

niinis
niinis
Reply to  Mia
6 years ago

Hihi! Tack! Fina du – dina ord värmer så fantastiskt! Kram ❤️❤️❤️

Maria
Maria
6 years ago

Älskar din blogg Nina just för att du skriver så ärligt om dig ditt liv och familj. Inget överdrivet eller skryt om ditt glamorösa liv med massa event och dyra märkeskläder. Man kan känna dig som en kompis helt enkelt. Fortsätt som du gör Nina du är absolut inte tråkig. Ser fram emot att läsa om ditt nya hem och se lite bilder.
Kram och Gott Nytt År!

niinis
niinis
Reply to  Maria
6 years ago

Åh tack! ❤️❤️❤️ Betyder så mycket när man får sån här feedback. Att man kanske duger ändå liksom, fast det är landet här. Tack! ❤️ Kram & Gott nytt år!

Åsa Thiger
Åsa Thiger
6 years ago

Nu är det som så här Nina att jag är rätt säker på att jag talar för flera när jag säger att vi vill läsa om det vardagliga, om middagsbestyr, lite träning, tips och råd, tvätthögar, hämtningar och lämningar, tonåringar som växer upp, pms osv.osv. Livets pussel! ☺ Inget hummbugg, på-låtsas-dravvel-för-att-det-ska-se-bra-ut tjaffs!! Gillar dina breda ämnen. Älskar din ärlighet, ditt engagemang, ditt driv och din öppenhet!! ❤
Kram!

niinis
niinis
Reply to  Åsa Thiger
6 years ago

Fina Åsa! ❤️❤️❤️ Vad glad jag blir att läsa det. Ibland behöver man kanske bli påmind att allt är ok, att vanligt liv också kan vara roligt. Puss min vän! ❤️

Annie
Annie
6 years ago

Hej Nina!
Trogen läsare här.
Tvivel kommer och går genom hela livet, säger min ömma moder, och som vanligt har hon alldeles rätt.
Jag läser också ibland de där bloggarna som i princip reser utomlands en gång varannan månad, de som äter ute på snordyra restauranger flera gånger i veckan (och lyckas väga 40 kilo trots ton av matbilder).
Det är klart att man inte kan leva upp till det, det kan nästan ingen.

Det betyder dock inte att du och jag är sämre på något sätt, vi gör det vi kan med de medel vi har!
Snälla, börja inte med en massa filter på dina selfies, du också.
Vi älskar dig PRECIS som du är!

En sak jag undrar lite över: Milo ser så uttråkad ut på bilder när han inte har mobilen i handen (på bilden i det här inlägget ser han ut att dö tråkdöden), vilket han ofta har.
Hur gör ni med skärmtid, har ni något schema eller är det fritt?

Gott nytt på dig och de dina hälsar Annie!

niinis
niinis
Reply to  Annie
6 years ago

Tack för pepp! ❤️

Filter på selfies är så kul ibland. Helst när man får känna sig lite extra fin ibland, bara man blandar in de vanliga filterlösa ibland. Så känner jag.

Beträffande Milos uttråkade min. Just denna bild är tagen när han spänt tittar på storebrors (idolens) lag som håller på att förlora. Vidare så är han ett barn som har en rätt sorgsen blick när han inte ler, en sån sort bara. Sen är det ju rätt häftigt att få se cool ut just nu. När den här åldern infaller så är det rätt viktigt att se cool och obrydd ut på bilder. Tack och lov så är det också en fas som går över – när vet man aldrig dock. Kan hålla i sig långt upp i åldern har jag märkt.

Vi, precis som jag tror många andra föräldrar, kämpar med att få våra barn att ha mindre skärmtid.

Gott nytt år! ✨

Frida
Frida
6 years ago

Sluta aldrig blogga Nina! Jag älskar din blogg. Jag läser en del bloggar men din är top 1!!! Jag har allvarligt talat tröttnat såååå på alla förbannat vit/gråa hem med svensk tenn överallt osv. Din blogg känns som en kompis! Du är en grym bloggerska!! Stor kram och ha så mysigt i skidbacken imorgon!

niinis
niinis
Reply to  Frida
6 years ago

Men så fint! Tack! ❤️❤️❤️ Värmer hela magen. Kram

Katrin
Katrin
6 years ago

Världens bästa blogg, du är ju min kompis ❤️ Gör precis vad du vill, du är perfekt precis som du har varit, som du är, och som du kommer vara. Jag längtar såååå till att se ert nya hus! Vad roligt det ska bli!
Kramar i massor och ha en härlig skiddag! Här i Jämtland har det snöat konstant i typ en vecka, helt sjukt vad vi skottat.

niinis
niinis
Reply to  Katrin
6 years ago

Åh är avis på er snö! Men att skotta 24/7 är svinjobbigt. Kämpa på! ❤️

Tack. Så fint skrivet! ❤️ Å vi längtar också till nya huset! ❤️ Kraaam!

Th
Th
6 years ago

Men jag ÄLSKAR din blogg, den saliga blandningen av livet! Känner mej hemma här, inga krusiduller eller fejk..ärliga inlägg och det gillas! Ingen dålig stämning i kommentarer osv. Tycker du hittar på mycket kul och inte minst nu med kaffestugan hela vår/sommaren..var jätteroligt att få vara med på ”resan”. Kommer vara en trogen läsare så länge du väljer att blogga, för en sak är säker, när jag slår på datorn med kaffekoppen i handen så är det din blogg jag surfar in på först! Du inspirerar! Ha en fin dag imorgon och njuuut! Kram Therese❤❤

niinis
niinis
Reply to  Th
6 years ago

Men ååååh! Är det de? Jag blir typ generad. Vad gullig du är. Tack snälla snälla! Dina ord värmer.

Kraaaam ❤️

Madelene
Madelene
6 years ago

Tvivla aldrig på dig själv, du är ju den bästa! Jag älskar din blogg just för att du skriver om saker i vardagen som faktiskt livet består av. Jag har alltid en bra känsla efter att ha varit inne o hälsat på hos dig! Önskar att du skulle ha ingått i min bekantskapskrets ! Du är en fantastisk kvinna Nina!
Gott Nytt År till dig o din fina familj! Kram

Agda den förste
Agda den förste
6 years ago

I så fall så älskar jag landet. Din blogg är bäst. Du och familjen känns så genuint äkta.
Till skillnad mot många andra bloggare. Där är så mycket ”vacker yta” i ett ”vackert vitt och grått hem”
med likadana ljusstakar och lampor så man vet knappt vem man är inne och kollar hos ibland.
Fortsätt som du gör och gjort.
Ha en bra dag i backen och nu önskar jag dig och hela familjen
Gott Nytt År !
Hälsningar Skåne.

Kina
Kina
6 years ago

Det är just därför jag läser din blogg just för att den är ”vanlig”så som livet är hos dom flesta. Men,du kommentarerna är svåra att läsa. Liksom dubbel text man ser inte vad det står. Men kanske är bara för mej det blir så. Gott Nytt År

Carro
Carro
6 years ago

Din blogg är så fin! Älskar att kika in här och läsa dina inlägg, blir inspirerad av din bakning och inredning och jag gillar att läsa om ”vanliga” saker. Keep up the good work, ha en härlig skidresa, lycka till med flytten och ha ett fantastiskt gott nytt år! Stor kram till dig!

Lena
Lena
6 years ago

Jag älskar din blogg!! För att du skriver om sånt som vardagen består av och som man känner igen sig i…den är ärlig o rolig⭐️Fortsätt skriva precis som du gör! Gott Nytt ÅrKram

Ulli
Ulli
6 years ago

Bästa bloggen, bästa inläggen, bästa uppdatering, bästa verkligheten, bästa recepten, bästa bästa – du är bäst helt enkelt Nina fortsätt så kram

Carina S
Carina S
6 years ago

Hej, jag älskar din blogg o att jag känner igen mig i så mkt! Jag får mycket tips från dig om smink tex som jag brukar köpa o blir jättenöjd Fortsätt precis som du är, jag kommer alltid läsa!
Lycka till med nya huset nu o Gott nytt år! (Ett bra år ) Kram

Carro R
Carro R
6 years ago

Det är just därför vi alla gillar din blogg så mycket tror jag, du visar inredning, recept, kläder, sminktips osv MEN du visar även den andra sidan som vi alla känner nån gång ibland, den sidan där man tex har dåligt självförtroende, deppig osv. Du försöker inte skönmåla allt som många bloggare gör, det finns nog ingen som lever som en dans på rosor och det blir lite falskt att läsa såna bloggar där allt är så jobbigt fantastiskt hela tiden Puss o kram och tack för att du delar med dig av ditt liv till oss ❤ Har följt din blogg i många år nu.

Sofie
Sofie
6 years ago

Om du visste vad din blogg betytt och fortfarande betyder för mig! Eller egentligen så är det väl DU, som ÄR din blogg som betyder mycket för mig! Jag är 28 år och har läst din blogg i mååånga år, och du har alltid funnits där..ja, de är bara gå in på niiinis och läsa när det känns deppigt, ensamt, när jag vill ha tid för eftertanke, hämta kraft, inspiration. Du sätter ord på alla de toppar och dalar som kallas livet. Du gör livsblogg!! ❤ Tack för allt du bjuder på, och jag önskar så, och tror jag har många med mig, när jag önskar att vi kunde ge tillbaka till dig för att den tid och kraft du lägger ner! Tack!

Petra
Petra
6 years ago

Haha nu känner jag att jag måste kommentera – oxh egentligen inte med haha för som alla här under skriver så har du en fantastisk blogg – det känns som man känner dig och din fina familj. Ni är äkta och man kan relatera till det du skriver i en kul mix. Både välmående och när det är lite mindre välmående. Sen att det inte händer något – det var där haha kom in, du är härlig bara lilla caféet i somras – hur du rodda det i hamn och ändå hann med annat. Det är älsk på din familjesituation där ditt ex är en naturlig del i ert liv. Den biten har jag i mitt liv och en del tycker vi är knäppa men vår son mår bra och tror det är så här livet skall vara – mamma och pappa är goda vänner och våra nya respektive är en helt naturlig del i livet, skönt att läsa det finns fler. Tack för din bucketlist – skall sno några därifrån men jag hoppar baka med Roy (han hade nog inte varit så nöjd med mig ) fortsätt vara den fina tjej du är så är jag säker på att vi kommer fortsätta följa dig! Kraaam

Nästa inlägg

Vanilj/banantrifle med saltad kola

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x