Det kallas visst stress

Godmorgon godmorgon!

Hattig sömn inatt och jag är överansträngd i ögonen igen. Jag var ju det i somras också. Tror det hänger ihop med stress tyvärr. Är väldigt ansträngande att kolla in i telefonen t ex.

Jag sms:ade med min Carola igår. Hon var och fick cellrening igår igen och medan hon satt där så skickade hon peppande sms till mig. Hon är alldeles fenomenal, vet ni det? Mer omtänksam vän får man liksom leta efter. Hon gör mig mållös med sin styrka, sin kraft och sin kärlek.

Hon är ju medium ni vet….och det sjuka är att hon alltid hör av sig och frågar hur det är när jag mår som sämst. Det slår aldrig fel. Just nu stressar jag sönder. Förändringar är jävligt jobbiga för mig. Jag blir orolig när allt är kaos. Sover dåligt. Oroar mig och har mycket ångest. Det är som att det är störningar i livet som gör att jag kommer ut balans. Då säger Carola att det är jätteviktigt att jorda sig, att vara nära naturen. Att liksom inte vara för mycket uppe i hjärnan. Sen säger hon att det är viktigt att andas. Så i morse startade jag min dag med att bara andas djupt ner i magen och sedan sucka ut luften. Så släpper man ut jättemycket stress och spänningar i kroppen.

Carola säger att jag springer på för fort utan att stanna till och bara vara. Hon har sååå rätt i det. Det är verkligen något jag behöver. Så igår när jag skrev med henne så tillät jag mig bara att ligga på soffan och inte göra nånting. Inte tänka jobb alls…..somnade ju typ på studs. Det är lite så jag har det nu. Slappnar jag av somnar jag.

För att se allt från den humoristiska sidan så kan vi ju skratta lite åt den här bilden som visar hur mitt liv är just nu. Frukost på soffan, bh:n, en trasa på soffan, kartonger så långt ögat kan nå och en julgran som står där och försöker se juligt härlig ut.

Tony tycker vi ska packa idag, sen säger han att vi ska släppa allt en stund och kanske dra och åka skidor. Han vet hur jag mår nu också….lilla hjärtat. ❤️ Så glad för att han är sån. Vi har ju tid på oss så det skulle absolut inte göra något. Vi har ju huset här kvar både januari och troligtvis februari. Så ingen stress….mer än att vi längtar efter att flytta såklart.

Vi hörs sen!

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carola
Carola
6 years ago

Finaste vännen❤️Puss
Love u

niinis
niinis
Reply to  Carola
6 years ago

Älskade du! Love you! ❤️

Charlotte
Charlotte
6 years ago

Har aldrig kommenterat på nån blogg någonsin, men måste få berätta hur mycket god energi du sprider du härliga människa, o att igenkänningsfaktorn är hög!
Är 40 år med en nio årig dotter, heltidsjobbande hypokondriker som får ångest för det mesta som händer med familjen!?
Vaknar tidiga morgnar (03:00 imrse) å mår bäst när vardagsmotionen hinns med!
Du ger så mycket till andra av glädje o humor i din blogg! Läser varje dag! Tack för du delar med dig så känns mitt tok ok!

niinis
niinis
Reply to  Charlotte
6 years ago

Du känns ju som en lillasyster till mig, haha! Tack fina du för fina ord. Jag som just nu har lite dåligt självförtroende med bloggen – får det mellan varven. Blir sådär trött på mig själv liksom och tänker, vem fan vill ens läsa om mig liksom? Så dina ord värmde så fantastiskt fint i hjärtat! Tack! ❤️ Stor kram!

Nästa inlägg

Årsresumé Apr – Jun

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x