Myshörna

Godmorgon!

Tack för all fin feedback vi fått på huset. Vi älskar det redan även om det är flyttkartonger upp till taket.

Har sovit dåligt dock och kommer göra tills det är i någorlunda ordning. Min inredningshjärna går verkligen på högvarv. Det är svinjobbigt att vara såhär som jag är. Tony skrattade lite och klappade på mig i morse när jag låg och googlade och glodde i luren. Han känner mig den mannen.

Har gjort i ordning en liten återhämtningshörna här hemma. (Sorry smulig bild…. ) Behövde sätta mig och bara andas en stund och dricka en kopp the.

Dricker the från Pukka, som är naturligt fritt från koffein. När jag är väldigt stressad och har mycket omkring mig försöker jag undvika att få i mig koffein som stressar kroppen ytterligare. Det här thet är som en inre smekning tammetusan. Inte sponsrad, bara storgillar märket! Just den här sorten innehåller ingefära, kinesisk ingefära, gurkmeja och lite lakrits. God och lite annorlunda smak.

Den här hönan har funnit sig tillrätta. Hon pep ett par gånger igår när hon kom hit men vi hade henne i badrummet och tvättstugan först. Hon fick bli hemmastadd därinne först med sin kattlåda och gå runt och nosa. Sen märkte vi på kvällen att det var dit hon gick när det blev lite stissigt här i huset. Tacka tusan för det med världens skönaste golvvärme.

Hon har ätit och gått på lådan och det brukar vara det jag går på om de trivs eller inte. Hon älskar utrymmet märker man. Hon sitter högt uppe i trappan och tittar ner på oss när vi fixar och donar.

Ville bara kika in och säga hej här ifrån min lilla the-stund. Nu ska jag fortsätta igen.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

9
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
6 years ago

Verkligen jättefint! Grattis! Så glad för er skull! Kram

Joanna- Livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2
6 years ago

Så mysig hörna

Katarina
Katarina
6 years ago

Är det en sommarstuga som gjorts till permanentboende?

Django
Django
6 years ago

Det blir jättekul att följa er nya husresa! Min känsla säger att det kommer bli kanonfint!

(Ps en liten sak, te stavas inte ”the”. Det finns inget sådant ord i svenskan.
Det närmaste man kommer ”the” är att det är en bestämd artikel i engelsk grammatik.
Det heter ”te” på svenska 🙂 )

Pussåkram!

Nästa inlägg

Första bilderna från huset

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x