Första promenaden

Godmorgon Lördag!

Jag har just varit ute på en morgonpromenad, åh herre så härlig vy jag numera har att promenera i. Träffade några på vägen som också njöt av denna kalla morgonluften. Såå härligt. Var tvungen att knäppa av en  massa bilder till dig så du också fick se.

Det var första promenaden i detta område, så spännande på något sätt att ge sig av i morse. Alltså, jag känner ju till hela stället och vet var man går och så…. det är bara det att det är helt nytt för mig att gå här. Dessutom valde solen att visa sig också så det blev ju typ succé, ja om man kan kalla en morgonpromenad det? Haha….

Här är stranden som vi har en pytteliten bit till. Här har jag hängt må ni tro. Från jag själv var liten, i tonåren som topplessbrud, som gravid och nybliven mamma, med barnen….ja men den här stranden har alltid funnits i mitt liv.

Här är grillplatsen som alla mina barn suttit och ätit sin korv vid. Både med mig men också med skola och fritids. Hit åker vi på vintern när Milo ska åka skridskor på sjön. Tänk, nu bor vi alldeles nära det. ♥

Titta så fint solen är på väg upp? Åh, min morgonpromenad på 50 minuter gick i ett nafs kan jag säga. Det var så mycket att se och uppleva så det var bara härligt även om kylan bet hårt i kinderna. ♥

Lovade ju er redan igår att visa bilder från mer som blivit klart men vi hade fullt upp. Vi åkte till Erikslund och IKEA och inhandlade lite grejer till min Walk In Closet.

Fick äntligen sminka mig lite och ha annat på mig än mysmundering och tofs på skallen. Haha….

Det finns en del att fixa med i det som ska bli walk in closet må ni tro, dock så kan jag nog inte ta tag i allt på en gång utan det får ske lite pö om pö. Nu prioriteras att få upp mina kläder ordentligt. Usch, jag har så mycket kläder så det är tammetusan ett skämt. Undra tro om jag kanske ska köra en Bloppis här på bloggen, skulle ni vilja det tro? Skulle vara skönt att bli av med en massa…..

Älskar våra höga fönster som vi har. Släpper in så mycket ljus och ger liksom hela rummet så otroligt mycket rymd. Den här svarta mattan är väl kanske bara lite…..hmmmm….”dammsuga-varje-timma” matta.

Hörni, jag måste bara berätta. Igår när vi var på IKEA så höll min mens på att gå igenom. Jag blöder på ett sjukt sätt de 2 första dagarna oftast, ibland 4 dagar. Spelar ingen roll att jag har en extra plus o.b i, den går igenom på en timma. Så där stod jag och höll ihop benen medan jag försökte ta mig till en toalett, Tony fick rusa till apoteket för att handla bindor och o.b till mig. (Ja, jag kom på då att jag ju skulle köpa mera så fort vi kom till Erikslund. Men vi släntrade in på IKEA så det glömdes bort.) Aja, han rusade iväg och jag och Milo gick på en sån familjetoa för att vänta. Sen kom han och knackade på, Milo öppnade för jag satt ju på toa….. o.b:na var rätt men sen fick jag den här. HAHAHAHA! Eeeh, ok! Nu har jag faktiskt använt dem ändå för jag var tvungen men det är ju inte direkt till för mens. Men toppenbra när jag ska hoppa studsmatta i sommar. TACK för piken Tony. Inte nog med att du snarkar sönder mig, du köper TENA lady till din äldre fru också. KARLSLOK!

Ja så är det med det. Nähä, den där garderoben färdigställer sig ju inte alldeles på egen hand. Dock så ska allt gå på lite halvfart idag, jag är riktigt jäkla sliten känner jag. Trött och otroligt sliten i kroppen. Så ingen stress eller press idag. Ska ligga på soffan nu till att börja med.

Ha en härlig lördag!

Kram Nina

6
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petronella
Petronella
6 years ago

Testa menskopp istället! Klarar större blödningar såsom mindre, miljövänligt, ekonomiskt och du behöver inte skicka iväg någon att köpa ”fel” mensskydd igen

Marie
Marie
6 years ago

Ät cyklo F , finns receptfritt på apoteket! Gör underverk mot rikliga blödningar!!

Ulli
Ulli
6 years ago

Han är ju söt Tony Jag har testat treanexamsyra orifarm efter inrådan av läkare – finns receptfritt på apoteket och funkar super – är inte bra för järnvärderna att blöda så mycket i vår ålder

Carina S
Carina S
6 years ago

Hej, en bloppis vore skoj

Susanna
Susanna
6 years ago

Jättehärlig prommis du fick! Jag bor i USA, Virginia närmare bestämt. Finns inga många sjöar här tyvärr och jag kan verkligen sakna vatten. Just nu har vi svinkallt så jag drar nog till gymmet istället för att promma. Ha en bra helg!

Therese
Therese
6 years ago

Ser så tokigt ut med snöfritt när vi har så stora snöhögar att vi knapöt ser ut från huset

Camilla
Camilla
6 years ago

Gyn kan skriva ut tabletter du tar i tre omgångar i tre månader, sen har du ordning på blödningarna som det ska vara igen, utan att oroa sig att det går igenom, jätteskönt och billigare än att köpa cyklo f varje månad

Nästa inlägg

Matcha Vanilj Latte Recept

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x